- Det er ikke mange fra min kultur som tør dette

Muslimske Mayoo Indiran vil ikke la religionen hindre ham i å kose seg på «Paradise Hotel».

SEOGHØR.NO: Mayoo Indrian (25) er en av årets deltakere, og han la ikke skjul på at han har svært høye tanker om seg selv, da han mandag sjekket inn i TV3s realityserie.

- Jeg er helt klart den som ser best ut av guttene, sa han til kameraene.

Men til Seoghør.no avslører 25-åringen at han tenkte seg om en ekstra gang før han meldte seg på.

Fikk foreldrenes tillatelse

Årsaken var hans islamske tro. Men Mayoo forklarer at han ikke ville la troen hindre ham i å kose seg på hotellet.

- Det er ikke veldig mange fra min kultur som tør å melde seg på dette, men det er en livsopplevelse. Jeg har jo selvfølgelig et ben i hver kultur, men det blir morsomt å se hvordan folk fra min kultur reagerer på dette, sier han.

Mandag var det premierefest for det populære TV3-programmet, og da strålte Mayoo av begeistring.

- Jeg ser så sykt frem til å se meg selv på TV, sa han til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

image: - Det er ikke mange fra min kultur som tør dette

Men for 25-åringen er det foreldrenes synspunkt som er viktigst.

- Jeg snakket selvfølgelig med foreldrene mine først, og de sa at hvis jeg hadde lyst til det, så måtte jeg bare gjøre det. Det er det som er det viktigste for meg, for når foreldrene mine støtter meg, så kan alt annet være det samme, sier Mayoo.

Se video fra «Paradise Hotel»-premierefesten nedenfor:

image: - Det er ikke mange fra min kultur som tør dette

Da Seoghør.no møtte den livlige gjengen i Mexico, la de ikke skjul på at de gledet seg til eventyret skulle starte.

- Det er ikke ofte man får muligheten til noe sånt, så da må man bare ta det på strak arm, sa Jonas Malvik Ulseth (20) til Seoghør.no.

Stor forskjell på deltagerne

Det er stor forskjell på årets kvinnelige deltakere. Mens Nina Martnes (25) hevder hun har en svært høy IQ, er andre litt mer beskjedne.

- Jeg har ikke tenkt så mye over deltakelsen, for jeg pleier ikke å tenke over konsekvensene før de kommer, sier Henriette Otervik (22).

Men i år er det ikke bare deltakerne som er nye. «Paradise»-gjengen har nemlig også fått et helt nytt luksushotell å boltre seg på.

To av årets rom er egne bungalower, med sjarmerende stråtak, svære dobbeltsenger, boblebad og nydelig utsikt mot havet. Seoghør.no har selvfølgelig besøkt stedet, og vært innkvartert bare noen få minutter unna det nye hotellet.

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆR: Mayoo er allerede populær hos damene. Her med Nina Martnes, Mikela Beckovic og Henriette Otervik.  Foto: Ida Nikolaisen
POPULÆR: Mayoo er allerede populær hos damene. Her med Nina Martnes, Mikela Beckovic og Henriette Otervik. Foto: Ida Nikolaisen Vis mer

Langs den vakre Stillehavskysten i Mexico har Seoghør.nos reporter blitt godt kjent med deltakerne, og kan avsløre at én av jentene ikke er redd for å strekke seg litt ekstra.

- Jeg gikk faktisk «commando» på intervjuet til «Paradise Hotel». Jeg var så redd for at trusen min skulle synes gjennom kjolen, så jeg tok den bare av, har Irmelin «Imme» Snarberg (20) røpet overfor Seoghør.no.

Se video med alle deltakerne nedenfor:

«Paradise Hotel» sendes på TV3 mandag til torsdag 22.30.

LES OGSÅ: Her bryter Tora ut i latter av Paradise-spøk