Det er ikke magemusklene som vekker mest oppsikt

«Big Bang Theory»-stjernen Kaley Cuocos Instagram-bilde gjør fansen overbegeistret.

SKAPTE SHORTS-STORM: Selv om mange av Kaley Cuoco-Sweetings Instagram-følgere lot seg imponere av den veldefinerte magen hennes, vekker de lange badeshortsene hennes spesielt stor begeistring. Foto: Instagram/ NTB Scanpix
SKAPTE SHORTS-STORM: Selv om mange av Kaley Cuoco-Sweetings Instagram-følgere lot seg imponere av den veldefinerte magen hennes, vekker de lange badeshortsene hennes spesielt stor begeistring. Foto: Instagram/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Kaley Cuoco (29), kjent fra den populære TVNorge-serien «Big Bang Theory», har tidligere vist på sosiale medier at hun har både humor og selvironi.

Og da TV-stjernen skulle dele et bikinibilde med fansen denne uken, valgte hun en humoristisk tilnærming.

den ene av de to Instagram-kontoene sine publiserte Kaley onsdag et bilde der hun poserer ved kanten av et svømmebasseng, muligens i sin egen bakhage.

På bildet er blondinens veltrente mage godt synlig, men det er de sykkelshorts-lignende badebuksene sine hun trekker oppmerksomheten mot.

«Jepp. Overlat det til meg å finne en badedrakt-bukse» skriver Cuoco-Sweeting under bildet.

Saken fortsetter nedenfor.

Et bilde publisert av @normancook

- Kan bli en ny trend

Nettstedet Life & Style mener at bildet av den flotte TV-stjernen, som er gift med tennisspiller Ryan Sweeting (27), er til inspirasjon for folk som vil komme i form. Samtidig foreslår Life & Style at «badedrakt-bukser» kanskje herved vil bli en trend.

Blant 29-åringens mange Instagram-følgere, ser i hvert fall de pussige shortsene ut til å vekke minst like mye begeistring som magemusklene hennes.

«Hvilket merke er det? Jeg må ha dem», skriver en bruker som kaller seg karlyann7.

«Jeg ville brukt dem! For en super idé», skriver brukeren cathteix.

Er du enig med Kaley Cuoco-Sweetings begeistrede Instagram-følgere? Gi din mening nederst i saken!

TV-STJERNE: Kaley Cuoco-Sweeting i en scene fra «Big Bang Theory» sammen med Johnny Galecki, og på Emmy Awards 2013 sammen med ektemannen Ryan Sweeting. Kaley har vunnet en rekke priser for rollen sin som Penny i komiserien.  Foto: NTB Scanpix
TV-STJERNE: Kaley Cuoco-Sweeting i en scene fra «Big Bang Theory» sammen med Johnny Galecki, og på Emmy Awards 2013 sammen med ektemannen Ryan Sweeting. Kaley har vunnet en rekke priser for rollen sin som Penny i komiserien. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Jeg liker det, det er som et formelt antrekk for svømmebassenget», påpeker en som kaller seg ikaruseijin.

«Når en vakker kvinne ikke bryr seg med å vise frem «attributtene» sine... Det er derfor du er ekstra vakker!», skriver Instagram-brukeren ioannana_ks. 

«Jeg liker dem... Hvor fikk du kjøpt dem? Perfekt til sommeren, hadde de dem i andre farger», undrer brukeren lizze2260.

Hva synes du om Kaleys valg av badetøy? (Avsluttet)

LES OGSÅ: Sofia Vergara klarte ikke å holde fingrene fra fatet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer