- Det er ikke lett!

Guttene Tara Reid datet, ble sjokkerte da de så henne naken!

NATURLIG: Reid før alle operasjonene. Foto: Stella Pictures
NATURLIG: Reid før alle operasjonene. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Den høyre var større enn den venstre. Jeg veier 50 kilo, men vekten min pleier alltid å svinge med rundt fem kilo. Derfor var huden min skikkelig slapp. Og jeg tenkte at siden jeg bodde i Hollywood, og siden jeg ikke blir yngre - så fikk jeg fikse dem, forteller "American Pie"-baben Tara Reid (30).

LES OGSÅ: Tara Reid viste frem den nye kroppen sin

En måned etter at hun opererte brystene sine nok en gang, snakker hun nå ut om de andre operasjonene hun har foretatt seg gjennom årene.

- Jeg spurte legen om å få en B-cup, men han ga meg C. Jeg ville ikke ha dem i det hele tatt. Like etter operasjonen hadde jeg klumper rundt brystvortene mine, men legen min beroliget meg med at det kom til å jevne seg ut. Men det ble jo bare verre og verre, forteller Reid om den aller første gangen hun lot seg operere.

LES OGSÅ: Gosh - se på store Posh!

Gutter jeg datet ble sjokkerte. "Hva er galt med dem? De ser forferdelige ut. Du må fikse dem," sa mange av dem. Jeg ble så flau. Jeg skrudde alltid av lyset på soverommet, for å si det slik!

Tara har også hatt store arr etter å ha fettsugd magen. Da hun i september valgte å redusere brystene sine, fjernet hun også arrene, skriver US Weekly.

- Jeg fettsugde meg fordi jeg ønsket meg en six-pack. Men det skar seg jo. Jeg så ikke ut etterpå, og jeg ble så flau. Det er ikke lett, dette her, smiler blondinen, som ikke ser bort i fra at hun kommer til å operere seg igjen ...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer