Ashley Graham:

- Det er ikke jeg som griner, det er du

Ashley Graham viser frem kroppsdelene hun er mest fornøyd med.

SPRER KJÆRLIGHET: Ashley Graham er kjent for å rette et positivt lys på kvinnekroppen. Foto: Jamie McCarthy/Getty Images/AFP/NTB
SPRER KJÆRLIGHET: Ashley Graham er kjent for å rette et positivt lys på kvinnekroppen. Foto: Jamie McCarthy/Getty Images/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Supermodell Ashley Graham (33) bruker ofte sosiale medier til å hylle kvinnekroppen og fremme et sunt kroppsideal, og hun har blant annet vist frem strekkmerkene sine flere ganger.

«Feire kroppen din»

Nylig oppfordret ettbarnsmoren TikTok-følgerne sine til å delta i en «self love-challenge». I videoen filmer 33-åringen seg selv i speilet mens hun viser frem kroppsdelene hun er mest fornøyd med.

- Den sterkeste delen på kroppen min? Beina, sier hun innledningsvis før hun fortsetter:

- Den mest sexy delen på kroppen min? Øynene. Min favoritt del på kroppen? Haken. Den viktigste delen på kroppen? Smilet. Den delen av kroppen jeg aldri ville forandret på? ALT!!!

Den positive «self love»-utfordringen tok raskt av, og mandag delte en rørt modell samme video med sine nærmere 13 millioner Instagram-følgere også.

Sammen med videoen av seg selv har hun i tillegg inkludert andre TikTok-brukere som har fulgt i hennes fotspor.

«Det er ikke jeg som griner, det er du. Utrolig mange vakre mennesker har brukt TikTok-videoen min for å feire kroppene sine. Ta et sekund i dag du også, til å feire din», har Graham skrevet som tekst.

Urettferdig

Ashley Graham har i løpet av de siste årene blitt en av verdens mest omtalte modeller, og har gått på en rekke catwalker og vært forsidepike for flere prestisjetunge motemagasiner, deriblant Vogue.

HYLLES: Modellen Ashley Graham har etablert seg som en av verdens mest omtalte modeller. Video: Addition Elle Vis mer

I 2016 var navnet hennes «på alles lepper» da hun prydet forsiden av Sports Illustrated i bikini som den aller første «plus size»-modellen.

33-åringen innrømmet nylig at hun synes det er urettferdig at kroppsfokuset i stor grad kun rettes mot kvinner.

- Jeg hater at jeg konstant må diskutere min egen kropp. Jeg kjenner ingen menn som må gjøre det. Men det som motiverer meg til å fortsette å snakke om kroppen min er at jeg ikke hadde noen som snakket om sin kropp da jeg var ung, fortalte hun, ifølge Contact Music.

Det er også viktig for Graham å vise frem sitt sanne jeg når hun deler ting på sosiale medier.

- Det er derfor jeg ikke poster «perfekte» Instagram-bilder. Jeg holder det rått og ekte fordi jeg vil at folk skal vite at det finnes kvinner med cellulitter, med fett på ryggen og med strekkmerker. Det er mange formfulle kvinner, «plus size»-kvinner, tjukke kvinner eller hva enn du ønsker å kalle dem, påpekte hun, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: Fått nok: - Hyklerske

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer