Ashley Graham:

- Det er ikke jeg som griner, det er du

Ashley Graham viser frem kroppsdelene hun er mest fornøyd med.

SPRER KJÆRLIGHET: Ashley Graham er kjent for å rette et positivt lys på kvinnekroppen. Foto: Jamie McCarthy/Getty Images/AFP/NTB
SPRER KJÆRLIGHET: Ashley Graham er kjent for å rette et positivt lys på kvinnekroppen. Foto: Jamie McCarthy/Getty Images/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Supermodell Ashley Graham (33) bruker ofte sosiale medier til å hylle kvinnekroppen og fremme et sunt kroppsideal, og hun har blant annet vist frem strekkmerkene sine flere ganger.

«Feire kroppen din»

Nylig oppfordret ettbarnsmoren TikTok-følgerne sine til å delta i en «self love-challenge». I videoen filmer 33-åringen seg selv i speilet mens hun viser frem kroppsdelene hun er mest fornøyd med.

- Den sterkeste delen på kroppen min? Beina, sier hun innledningsvis før hun fortsetter:

- Den mest sexy delen på kroppen min? Øynene. Min favoritt del på kroppen? Haken. Den viktigste delen på kroppen? Smilet. Den delen av kroppen jeg aldri ville forandret på? ALT!!!

Den positive «self love»-utfordringen tok raskt av, og mandag delte en rørt modell samme video med sine nærmere 13 millioner Instagram-følgere også.

Sammen med videoen av seg selv har hun i tillegg inkludert andre TikTok-brukere som har fulgt i hennes fotspor.

«Det er ikke jeg som griner, det er du. Utrolig mange vakre mennesker har brukt TikTok-videoen min for å feire kroppene sine. Ta et sekund i dag du også, til å feire din», har Graham skrevet som tekst.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer