Det er ikke hennes første utro-skandale

Rachel Uchitel skal ha hatt et forhold til en tv-stjerne mens kona var gravid...

DEN PÅSTÅTTE ELSKERINNEN: Rachel Uchitel nekter for å ha hatt et forhold til golfstjernen. Her er hun fotografert på flyplassen i Los Angeles søndag. Foto: All Over Press
DEN PÅSTÅTTE ELSKERINNEN: Rachel Uchitel nekter for å ha hatt et forhold til golfstjernen. Her er hun fotografert på flyplassen i Los Angeles søndag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det hersker fremdeles full forvirring om hva som egentlig skjedde da golfesset Tiger Woods (33) for litt over to døgn siden krasjet like utenfor familiens hjem i Florida.

Amerikansk presse har blant annet spekulert i om Woods og hans svenske kone, Elin Nordegren (29), skal ha kranglet om utroskapsrykter i forkant av ulykken.

Bilulykken inntraff kun et par dager etter National Enquirer påsto at Woods skal ha hatt et flere måneder langt forhold til partyfikseren Rachel Uchitel (34).

Utroskap før
Det er imidlertid ikke første gang Uchitel kobles opp mot gifte kjendismenn. Kvinnen har tidligere blitt koblet opp mot TV-stjernen David Boreanaz, og ifølge Star Magazine skal hun ha hatt et forhold til han mens kona hans gikk gravid.

Rachel Uchitel ble i 2001 et kjent ansikt, da hun mistet forloveden i terrorangepene i New York.  Bilder av den sørgende kvinnen gikk verden rundt.

Ifølge Daily Mail skal livet til 34-åringen ha rast sammen da hun mistet forloveden, og ifølge venner fikk hun et nervøst sammenbrudd. Hun giftet seg med en barndomsvenn, men ekteskapet varte ikke lenge, og Uchitel begynte å jobbe med festing i Las Vegas.

- Destruktiv
Venner av den påståtte elskerinnen, hevder ifølge den britiske avisen at hun ble selvdetruktiv etter tragedien.

Selv nekter Uchitel for å ha hatt et forhold til golfstjernen.

- Men selv om ryktene er helt usanne, så må de ha forårsaket problemer hjemme. Hadde jeg vært kona hans, hadde jeg angivelig drept ham,fortalte hun til Mail on Sunday på søndag.

Det amerikanske nettstedet TMZ hevdet i helgen at kona, som etter ulykken knuste bilvinduet med en golfkølle, knuste vinduet fordi hun var forbannet på Woods etter en påstått krangel om utroskap. Nettstedet skrev også at Nordegren skal ha kloret opp ansiktet til ektemannen i forkant av ulykken på grunn av utroskapsryktene.

Woods tar på seg skylden
Flere amerikanske medier stiller nå spørsmålstegn ved hvorfor nødtelefonen til 911 ikke kom fra konas telefon, men fra en av naboene.

Søndag offentliggjorde Woods selv en pressemelding på hjemmesiden sin om ulykken.

"Denne situasjonen er min feil, og det er åpenbart pinlig for både familien og  meg. Jeg er menneskelig og jeg er ikke perfekt. Jeg vil sørge for at dette ikke skjer igjen". skriver han.

Videre forklarer 33-åringen at ryktene i etterkant av ulykken er falske.

"Dette er en privatsak og slik vil jeg at det skal forbli. Selv om jeg forstår at folk er nysgjerrige, er det mange falske, grunnløse og onde rykter som for tiden sirkulerer om familien min og meg. De er uansvarlige. Den eneste som er ansvarlig for ulykken, er meg. Kona mi, Elin, opptrådte heltemodig da hun så at jeg var skadet og i trøbbel.Hun var den første personen som hjalp meg. Alle andre rykter er falske".

Politiet har flere ganger forsøkt å få Tiger Woods og Elin Nordegren til å la seg avhøre, men så langt har det ikke passer for noen av dem.

Vi belønner gode kjendistips! Tipsosspå[email protected],ring vår tipstelefon 93076767 eller sendsms/mmsmedkodeord SEHERTIPStil 1901!

LES OGSÅ: - Dette bildet vil helle bensin på båletVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer