IDYLLEN BRUTT: I april bestemte Kim Daniel Sannes og Jannecke Øinæs å gå hver til sitt. Foto: STELLA PICTURES
IDYLLEN BRUTT: I april bestemte Kim Daniel Sannes og Jannecke Øinæs å gå hver til sitt. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

- Det er ikke en selvfølge at det går bra

«Hotel Cæsar»-stjernen synes det er uvant å være singel igjen.

SEHER.NO: På sensommeren i 2008 kom nyheten om at «Hotel Cæsar»-skuespillerne Kim Daniel Sannes (24) og Jannecke Øinæs (30) hadde funnet tonen på settet. Senere bestemte Kim Daniel seg for å flytte inn hos kjæresten. Men i april ble idyllen brutt - og paret bestemte seg for å gå hver til sitt.

Selv om paret bestemte seg for å takle bruddet på en profesjonell og rasjonell måte, så er det uvant for Jannecke å plutselig være singel. 

- Jeg har det bra. Vi samarbeider fint på jobb fordi vi kommer godt overens og har respekt for hverandre. men det er ingen selvfølge at det går bra. Selvølgelig er det rart og uvant å være singel, forteller Jannecke til Se og Hør.

Begge forteller at det ikke er problematisk å jobbe sammen, selv etter det vanskelige bruddet.

- Jeg ønsker henne alt vel, sier Kim Daniel.

Meldingen om at Cæcar-paret hadde gjort det slutt, skapte store reaksjoner på nettsamfunnet Facebook. Der den nye «singel»-statusen til Øinæs ble etterfulgt av nesten hundre kommentarer. Hos Kim Daniel la ca 50 igjen en kommentar om det avsluttede forholdet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Vi er utrolig stolte