Jan Thomas og Harlem Alexander:

- Det er ikke dødt her

Paret blir mer og mer forelsket i hverandre.

FEIRET KJÆRLIGHETEN: Jan Thomas og Harlem Alexander er fortsatt stormforelsket. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
FEIRET KJÆRLIGHETEN: Jan Thomas og Harlem Alexander er fortsatt stormforelsket. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert

Forrige helg ble årets glitrende og glamorøse Regnbuegalla avholdt på Chateau Neuf i Oslo. Se og Hør var til stede på den røde løperen og slo av en prat med flere av kjendisene som ankom stivpyntet og klare for fest.

Jan Thomas (56) og Harlem Alexander (35) var selvskrevne gjester og hadde i tillegg fått det ærefulle oppdraget med å dele ut en pris.

Overfor Se og Hør la ikke paret skjul på at de hadde store forventninger til kvelden.

Tone Damli gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og røper én ting manageren David Eriksen bestemte. Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og Hør. Vis mer

- Forventningene er at det blir en fantastisk fargerik kveld hvor man bruker alle farger i fargeskrinet. Det blir gøy, alvor og masse humor. Men først og fremst blir det kjærlighet, sa Jan Thomas.

Viktig kveld

Harlem fortalte at kvelden opplevdes ekstra viktig etter terroren utenfor London Pub i sommer. London Pub er som kjent et stamsted for LHBT-samfunnet i hovedstaden.

- Vi var i sentrum etter det grusomme som skjedde. Da fikk vi kjenne på stemningen. Derfor er det så viktig at vi kan komme hit og være den vi er, elske den vi elsker og bare få lov til å være sammen alle sammen. Kjenne på kjærligheten.

- Apropos kjærligheten, hvordan går det mellom dere to?

- De sa det ikke kom til å vare! Her står vi fire år senere, og vi har det veldig, veldig bra. Det er en av de merkelige tingene man bare finner i eventyrbøkene, som startet som galskap, fortalte Jan Thomas og la til:

Sophie Elise Isachsen gjester Motepolitiet Live med Jan Thomas, og snakker om sin reise innenfor mote. Video: Jenny Emilie Aas/ Dennis Appelong/ Håvard Bjørnerem. Foto: Christopher Mørch Husby Vis mer

- Og her står vi som et prakteksempel på at kjærligheten overvinner alt. Jeg klyper meg litt i armen.

Trives godt

Harlem kikket på kjæresten sin før han sa:

- Jeg er, er det lov å si, mer forelsket nå? Jeg blir mer og mer forelsket i Jan, fordi jeg blir bedre og bedre kjent med ham. Det er ikke dødt her, det er masse kjærlighet.

Paret flyttet inn i en ny leilighet for ikke så lenge siden. Den har de døpt «Casa Tranquilo», som betyr «Det stille huset» på norsk.

På spørsmål om de trives, var Jan Thomas tydelig.

- Ja, men jeg vil si til de ytterst få nære vennene vi har: Det er greit å komme på besøk ganske raskt, for de sier jo at de aldri rekker å komme på besøk før vi flytter.

EKSKLUSIVT: Bli med på innsiden av Jan Thomas og Harlem Alexanders nye drømmehjem på Frogner. Video: Se og Hør/Jenny Emilie Aas Vis mer

- Har du tenkt på noe jeg ikke vet om?, spurte Harlem.

- Nei, svarte 56-åringen lattermildt og la til:

- Vi håper å bli en stund, Harlem og interiørarkitekten har gjort en strålende jobb.

LES OGSÅ: - Det river deg i fillebiter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer