SLUTTER: Angelina Jolie innrømmer at hun vurderer å legge karrieren på hylla til fordel for familien. Foto: All Over Press
SLUTTER: Angelina Jolie innrømmer at hun vurderer å legge karrieren på hylla til fordel for familien. Foto: All Over Press Vis mer

- Det er ikke det viktigste

Å være mor, skuespillerinne og FN-ambassadør kan bli litt mye..

SEHER.NO:  Angelina Jolie (35) er en dedikert mor til seks barn, en annerkjent skuespillerinne, og en FN-ambassadør. Og nå ser det ut til at stjernen har skjønt at det kan bli litt mye på en gang..

Ifølge VanityFair er stjernen nemlig klar for å legge skuespiller-karrieren på hylla.

- Det er ikke det viktigste i livet mitt, det er en morsom jobb, og en luksus. Men jeg kommer nok ikke til å holde på så mye lenger, avslører stjernen til bladet.


Angelina avsluttet nylig innspillingen av "The Tourist" i Venezia - hvor hun spiller mot Johnny Depp- og nevnte allerede da at hun savnet hjemmet sitt.

Om dette blir den vakre stjernens siste film gjenstår å se..


Sammen med Brad Pitt (46) har Angelina seks barn, Maddox (8), Pax (6), Zahara (5), Shiloh (4), og tvillingene Vivienne og Knox (2).


Bli fan av Seher.no på Facebook her! 


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Avviser graviditetsryktene