MER ENN GODE VENNER: Israelske Eilat Anschel (t.v.) trekkes nå fram som filmstjernen Lindsay Lohans nye kjæreste. Eks-soldaten skal ha gitt Lindsay støtte i den tunge tiden etter at hun ble dømt til å gå med elektronisk fotlenke. Foto: All Over Press
MER ENN GODE VENNER: Israelske Eilat Anschel (t.v.) trekkes nå fram som filmstjernen Lindsay Lohans nye kjæreste. Eks-soldaten skal ha gitt Lindsay støtte i den tunge tiden etter at hun ble dømt til å gå med elektronisk fotlenke. Foto: All Over PressVis mer

- Det er ikke det sunneste forholdet i verden

Lindsay Lohan har fått ny kjæreste.

SEHER.NO:  Lindsay Lohan (24) skapte fredag overskrifter da hun ble slått til av en kvinnelig servitør på Los Angeles-nattklubben Voyeur, men nå er det en helt annen dame som bllir i nevnt i samme åndedrag som filmstjernen.

Ifølge nettstedet TMZ.com skal Lindsay Lohan - som tidligere har stått fram som bifil - ha falt pladask for den israelske skjønnheten Eilat Anschel.

Kilder nær Lindsay sier til nettstedet at Eliat - som tidligere har tjenestegjort i den israelske hæren - skal ha hjulpet henne med å takle den elektroniske fotlenken hun har vært tvunget til å gå med den siste tiden.

Lindsay Lohan ble dømt til å gå med fotlenken - som også måler alkoholmengden i blodet - etter en fyllekjøringsepisode i 2007.

- Lindsay brukte Eliat som en skulder å gråte på, og siden har ting bare utviklet seg, skriver nettstedet mandag.

Venner av Lindsay frykter imidlertid at forholdet på nytt skal føre Lindsay ut i nye skandaler, slik hun ofte opplevde under sitt forrige forhold til den DJ-en Samantha Ronson.

- Det er ikke det sunneste forholdet i verden, sier en bekymret venn til TMZ.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ble slått ned av servitrise