PÅ FEST: Vibeke kom med sin gode venninne Synnøve Skarbø, samt Ylvis-brødrene på TVNorges høstlansering på Aker Brygge torsdag.  Foto: Seher.no/Adéle Cappelen Blystad
PÅ FEST: Vibeke kom med sin gode venninne Synnøve Skarbø, samt Ylvis-brødrene på TVNorges høstlansering på Aker Brygge torsdag. Foto: Seher.no/Adéle Cappelen BlystadVis mer

- Det er ikke deilig å bli større

Gravide Vibeke Klemetsen synes ikke noe særlig om å legge på seg...

AKER BRYGGE, OSLO (Seher.no): Tidligere i vår kunne TVNorge-profil Vibeke Klemetsen (33) avsløre at hun og kjæresten Thomas Weeden (34) venter barn sammen.

Og på torsdagens høstlansering for tv-kanalen på Aker Brygge, var det en tydelig stolt Klemetsen som viste frem babymagen.

Den flotte blondinen, som har termin i oktober, kunne fortelle at både datteren Sophie (10), som hun har med eks-mann Daniel Franck (34), og kjæresten gleder seg veldig til familieforøkelsen.

- Det går strålende med meg, og dette er jo ikke annet enn helt fantastisk, kunne en strålende blid Vibeke fortelle Seher.no.

TV-profilen så svært flott ut i en lekker sort kjole med skyhøye knallblå hæler til. Og selv om hun nå er godt på vei i graviditeten, er hun fortsatt slank og veltrent.

Likevel innrømmer hun at hun synes det er litt kjedelig å merke at hun går opp i vekt.

- Nei, jeg synes jo ikke det er kjempedeilig akkurat. Men så lenge jeg får trent føler jeg at det er greit. Det å legge på seg er jo naturlig når man er graivd, smiler hun.

33-åringen er kjent som en ivrig yoga-utøver, og forteller at hun er opptatt av å holde seg i form, også under graviditeten.  

Hun har også flere tips til hvordan man skal komme seg inn i jeansen igjen etter å ha født.

- Først og fremst tror jeg det er viktig å holde seg i form gjennom hele svangerskapet. Så med én gang denne her er ute, da blir det mye trening igjen, ler hun, og legger til: 

- Forrige gang opplevde jeg faktisk at ammingen var den beste slankekuren. Men så lenge man holder seg i form og trener under graviditeten går det bra. Mye gåing gjorde også at jeg kom fort i form.

Når det gjelder TVNorge-fremtiden, er hun imidlertid litt mer usikker.
- Jeg vet faktisk ikke helt hva som skjer enda, ting er jo i forandring. Men vi får håpe at det blir noe. Det er mye forskjellig på gang, forteller hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Hun liker det virkelig ikke!