Det er ikke bare Fotballfrue som har vakt oppsikt

Her er flere stjerner som har vist fram supermagene kort tid etter fødselen.

TOPPFORM: På forsiden av det amerikanske magasine SELF viste Shakira frem sin stramme mage etter fødselen. Foto: Stella Pictures
TOPPFORM: På forsiden av det amerikanske magasine SELF viste Shakira frem sin stramme mage etter fødselen. Foto: Stella Pictures Vis mer
TO MÅNEDER: For Megan Fox tok det to måneder å komme tilbake i form. Foto: All Over Press
TO MÅNEDER: For Megan Fox tok det to måneder å komme tilbake i form. Foto: All Over Press Vis mer
SLANK: Da Snooki tok dette bildet av seg selv, var det kun fire måneder siden hun hadde født. Foto: Twitter
SLANK: Da Snooki tok dette bildet av seg selv, var det kun fire måneder siden hun hadde født. Foto: Twitter Vis mer

SEOGHØR.NO: Forrige uke ble det store medieoppslag og debatt da «Fotballfrue»-bloggeren Caroline Berg Eriksen (26), kjent som Fotballfrue, la ut et bilde av kroppen sin kun fire dager etter fødselen.

Bildet viste en helt flat mage, og det var ingenting som tydet på at kjendisen akkurat hadde gått gjennom en graviditet. Bildet fikk også internasjonal oppmerksomhet, og «Fotballfrue» skal på TV i USA.

Mange reagerte negativt på bildet Berg Eriksen la ut, men flere støttet også bloggeren. Blant dem var «Skal vi danse»-vinner Nadya Khamitskaya (31).

Khamitskaya har selv vært med på lignende. Da hun viste seg fram i fjorårets utgave av den populære TV 2-konkurransen, var det ikke mange måneder siden hun selv hadde født. Og magen var helt flat.- Magen forsvant helt etter to dager. Legen mente det var veldig positivt at jeg hadde danset så mye under graviditeten, sa dansestjernen til Dagbladets magasin God torsdag den gangen.

Det er selvsagt ikke kun her til lands kjendisene viser seg frem etter en graviditet. I Hollywood er det et velkjent fenomen å vise seg fram i toppform etter fødselen. Det går det sport i.

Mange sperret øynene opp da Adriana Lima (32) gjorde comeback på scenen under et «Victoria's Secret»-show noen måneder etter fødselen. Gravidmagen var selvsagt helt borte.

Sangstjernen Shakira (36) prydet forsiden av magasinet SELF med bar mage etter fødselen.

- Jeg har fremdeles noen kilo igjen, men Zumba har vært fantastisk for meg gjennom hele svangerskapet. Jeg trente nesten helt frem til fødselen, sa hun til bladet.For skjønnheten Megan Fox (27) tok det to måneder før kiloene var helt borte. Hun viste seg i Beverly Hills på vei til et møte med flere av Hollywoods manusforfattere, og viste i sine stramme bukser og mørke overdel at hun hadde funnet tilbake til toppformen i løpet av kort tid. Fox er for tiden gravid på ny.

Også hertuginne Kate (31) viste fram sin veltrente mage kort tid etter at hun hadde født lille George, dog på en mer ufrivillig måte. Da hun deltok på et volleyballarrangement, kom magen til syne da hun hoppet opp i luften for å slå ballen.

Realitystjernen Snooki (26) mistet babykiloene etter én måned, og viste seg stolt fram med sin ny-gamle kropp.

- Amming har hjulpet veldig mye. I tillegg spiser jeg sunt og går mange turer, sa «Jersey Shore»-stjernen.LES OGSÅ: Se Fotballfrues superkropp - 4 dager etter fødselen