HYSTERI: Alexander Rybak var på alles lepper etter at han i 2009 vant den internasjonale finalen i Eurovision Song Contest.  Foto: Anders Myhren / Seher.no
HYSTERI: Alexander Rybak var på alles lepper etter at han i 2009 vant den internasjonale finalen i Eurovision Song Contest. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer

- Det er ikke alt jeg må jobbe så hardt med som dette

Alexander Rybak om sin nye rolle som programleder.

Publisert
Se video med Alexander Rybak nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Artisten Alexander Rybak (25) pustet lettet ut etter at han i forrige uke debuterte som medprogramleder i TV 2-programmet «Allsang på grensen.

Rybak avslører til Seher.no at han var mye mer nervøs foran denne debuten enn det han pleier å være når han skal på scenen for å holde konsert.

- Det er ikke alt jeg må jobbe så hardt med som dette. Dette tok jeg veldig på alvor.

- Crewet spurte meg i går om jeg var lei meg, men jeg var ikke lei meg, bare kjempefokusert, sier han.


Fiolinisten gleder seg over at TV-jobben gir ham mulighet til å spille på flere strenger, og tok seg god tid til å skrive autografer til fansen etter at programmet var ferdig

Selv innrømmer han at han er litt overrasket over at karrieren det siste året kun har pekt oppover.

Rybak avslører nemlig at han fikk en nedtur som var kraftigere enn forventet, etter at det første hysteriet rund seieren i Eurovision-finalen i Moskva hadde lagt seg.

- Jeg regnet med at kurven ville gå rett opp og rett ned. Men den gikk opp og så rett ned og enda lenger ned. Men nå er den på topp igjen, sier han til Seher.no.


Rybak tror en av grunnene at han har fått tilbake populariteten er at han ikke er redd for å provosere.

- Jeg tror at man har kvoter på forskjellige artister som man må ha i landet, for eksempel en koselig artist, en legendarisk artist og så må man ha en som ikke er redd for å provosere. Jeg føler at enten jeg vil eller ikke så fyller jeg de siste skoene, sier han til Seher.no.

Se hele intervjuet med Rybak i videoen under.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Rybak og Didrik Solli-Tangen blir klassekamerater til høsten[obj:media:9808]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer