Khloé Kardashian:

- Det er ikke alltid jeg rekker å dusje

Khloé Kardashian letter på sløret om morsrollen.

MAMMALIVET: Khloé Kardashian forteller om hvordan livet har forandret seg etter at hun ble mor. Foto: NTB Scanpix
MAMMALIVET: Khloé Kardashian forteller om hvordan livet har forandret seg etter at hun ble mor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I april kunne «Keeping up with the Kardashians»-stjernen Khloé Kardashian (34) glede seg over å ha blitt mamma for første gang. Siden den gang har tv-profilen stadig latt fansen få et innblikk i hennes nye rolle som mamma, og titt og ofte deler hun bilder av sin nye øyensten, datteren True Thompson.

Khloé har vært åpen om at hun lenge har ønsket å bli mor, og når hun nå har fått en liten datter, legger hun ikke skjul på at livet har forandret seg.

Likevel stortrives hun i sin nye rolle.

Justeringer

På spørsmål fra en fan på Twitter om hvordan hun takler mammarollen, og om det er som forventet, forteller 34-åringen åpenhjertig at hun har måttet tilpasse seg sitt nye liv som mamma.

- For å være ærlig så er det helt fantastisk. Selvfølgelig er det en justering, men det er så vakkert, skriver hun.

- Noen ganger vet jeg ikke hvilken dag det er, eller om jeg får meg en dusj, men hun har endelig fått gode soverutiner slik at jeg får litt voksentid, noe som er kjempebra, fortsetter hun.

Egenpleie

Til tross for at Khloé vier all sin tid til lille True, avslører hun i sosiale medier at hun også rekker å ta vare på seg selv. Blant annet har hun tilbrakt lørdagskvelden i badekaret med vin.

- Babyen har vært i seng i omtrent en time. Jeg har organisert klesskapet mitt litt, og nå får jeg det meste av kvelden for meg selv. Badekar og vin? Høres ut som en perfekt lørdagskveld for meg, skrev hun på Twitter i helgen.

Og at Khloé kan ha behov for å senke skuldrene litt ekstra for tiden, er neppe spesielt rart.

Kort tid før hun fødte datteren, ble nemlig utroskapen til kjæresten Tristan Thompson (27) slått stort opp i medier verden over.

Utroskapsskandale

Det var altså i april at helvete brøt løs i Kardashian-familien. Khloé var på tidspunktet høygravid, og ventet sitt aller første barn sammen med basketballstjernen Tristan, da utroskapen kom for en dag.

Ifølge flere kilder har den nybakte moren gått gjennom en vanskelig tid, men skal likevel ha valgt å tilgi kjæresten.

- Khloé ønsker ikke å få profesjonell hjelp. Når noen prøver å snakke om det, avbryter hun bare eller legger på telefonen, har en venn av reality-stjernen uttalt til Radar Online.

I etterkant av skandalen skal Khloé og Tristan ha flyttet sammen igjen, og nylig feiret paret Khloés 34-årsdag sammen med Kardashian-/ Jenner-klanen.

Likevel er det nok tvilsomt at utroskapen er noe de to har lagt helt bak seg.

Duoen har vært særs ordknappe rundt skandalen, men etter nesten to måneder, tok Khloé bladet fra munnen om kjærestens sidesprang.

💕Baby True 💕

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Svarte i sosiale medier

Etter å ha fått en melding fra en bruker som kaller seg Queen Persia, der det sto at hun var skuffet over Khloé som ble hos «søppelmannen Tristan», så hun seg nødt til å svare.

I meldingen fra fanen sto det også at Khloé tidligere har snakket varmt om hvordan kvinner bør vite hva de selv er verdt, og at de burde gå ut av forhold når tiden er inne for det. Det fikk henne til å se rødt.

- Det er ikke helt sånn det er, Queen Persia. Du har ingen kjennskap til hva som foregår i mitt hjem, eller den store jobben med gjenoppbygging som behøvdes for å leve sammen. Jeg er stolt av min styrke, skrev Khloé på Twitter forrige uke, og fortsatte:

- Jeg setter pris på din mening, og jeg håper du mener det samme om alle andre som har blitt i sånne situasjoner, skrev hun.

LES OGSÅ: - Endelig kan jeg være mamma

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer