- Det er i hjernen jeg har vært syk

Nå gjør den norske TV-stjernen comeback på skjermen.

TILBAKE IGJEN: - Livet var borte fra meg en stund. Men nå har jeg fått det tilbake. Samtidig er jeg i lykkerus over å være tilbake på jobb igjen, sier TV 2-profilen, Hedda Kise. Foto: TV 2
TILBAKE IGJEN: - Livet var borte fra meg en stund. Men nå har jeg fått det tilbake. Samtidig er jeg i lykkerus over å være tilbake på jobb igjen, sier TV 2-profilen, Hedda Kise. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Den norske TV-stjernen Hedda Kise (38) ble rammet av hjernesvulst for tre år siden. Dermed måtte hun gjennom to operasjoner på en uke. Nå er hun glad for at returen til skjermen skjer utendørs, og ikke i et TV-studio.

38-åringen er nemlig blitt svært ømfintlig for sterkt lys. Derfor har innspillingen av TV 2-programmet «Jenter på hjul» vært god medisin.
 
- Det å sykle rundt i Norge har vært helt ideelt for meg. Jeg har likevel tatt én dag om gangen, og det har gått veldig bra. Men jeg merker jo at jeg ikke orker like mye som før. Likevel føler jeg meg i god form. Det er i hjernen jeg har vært syk - ikke i kroppen, sier hun til VG.

Kise legger til avisen ikke skjul på at det er lenge siden hun har sett så lyst på sin egen hverdag.

- Livet var borte fra meg en stund. Men nå har jeg fått det tilbake. Samtidig er jeg i lykkerus over å være tilbake på jobb igjen. Det å kunne møte kolleger - og i tillegg ha drømmejobben i «Jenter på hjul» - er bare helt fantastisk. Nå kan jeg fokusere på det positive igjen, forteller hun til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 


LES OGSÅ: - Deilig å være på beina igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer