- Det er historiens dyreste skilsmisse

Ekskona kan få mer enn 2,5 milliarder kroner...

2,5 MILLIARDER?: Ekskona Robyn kan motta drøye 2,5 milliarder. Hun får halve formuen til Mel Gibson. Foto: All Over Press
2,5 MILLIARDER?: Ekskona Robyn kan motta drøye 2,5 milliarder. Hun får halve formuen til Mel Gibson. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fredag ble skilsmissen til skuespiller Mel Gibson fullført, og 55-åringen er offisielt en singel mann igjen.

Men People.com skriver at skilsmissen virkelig har kostet for stjernen. Gibson og ekskona Robyn var gift i nærmere 30 år, og nettstedet melder at hun stikker av med halve formuen til skuespilleren.

«Formuen ble en gang antatt å være på drøye fem milliarder kroner ifølge Los Angeles Business Journal. Dette er antagelig historiens dyreste skilsmisse», skriver nettstedet.

Mel og Robyn skal ikke ha avtalt noe angående skilsmissen på forhånd, og det er derfor hun nå kan ta med seg halve formuen.

Og som om ikke det skulle være nok: Robyn vil motta 50 prosent av samtlige lønnsslipper Gibson vil motta for filmjobbene sine i fremtiden.

- Jeg forlot Robyn fordi vi ikke hadde noe spirituelt til felles, har Gibson tidligere uttalt.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Har blitt enige om skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer