- Det er hiphopens Jesus

Alle vil se lille Blue Ivy Carter.

BLE FORELDRE: Det skapte store overskrifter verden over da Jay-Z og Beyonce ble foreldre for første gang, og de første bildene av babyen kan være verdt millioner.  Foto: All Over Press
BLE FORELDRE: Det skapte store overskrifter verden over da Jay-Z og Beyonce ble foreldre for første gang, og de første bildene av babyen kan være verdt millioner. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lørdag ble Beyonce Knowles (30) og hip-hop-ektemannen Jay-Z (42) foreldre til datteren Blue Ivy Carter. Nå venter presse og fans over hele verden i spenning på det første bildet av den berømte babyen.

Flere amerikanske og internasjonale medier skal ha uttrykt stor interesse for å kjøpe de første bildene av lille Blue.

Ifølge Gary Morgan i Splash News kan bildene være verdt flere millioner kroner.

- Alle vil ha bildet av Jay-Z og Beyonce sammen med babyen. Det kan innbringe 700.000 kroner i USA og opp til 3,5 millioner kroner i resten av verden, sier han til Aftonbladet.

Paret skal ha brukt hele 10 millioner kroner på leker og barnerom, så pengene kan komme godt med. Allikevel tror ikke sjefsredaktør i Us Weekly Janice Min, at det mediesky paret vil selge bilder.

- Blue Ivy er hiphopens Jesus, men jeg tipper at Beyonce og Jay-Z ikke selger, men twitrer et bilde av datteren, sier hun ifølge avisen.  
  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Avslørte hemmelig spontanabort  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer