- Det er heroisk av henne

Brad Pitt snakker ut om Angelina Jolies brystoperasjon.

GIFTER SEG: Brad Pitt og Angelina Jolie har vært et par siden 2005. Foto: All Over Press
GIFTER SEG: Brad Pitt og Angelina Jolie har vært et par siden 2005. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tirsdag denne uken avslørte skuespiller Angelina Jolie (37) i et åpent brev på trykk i New York Times at hun har fjernet begge brystene ettersom legene har funnet kreftgen i kroppen hennes.

«Jeg bærer på et «ødelagt» gen, som heter BRCA1, som dramatisk øker sjansen for å utvikle brystkreft og kreft i eggstokkene», skriver Jolie som mistet moren Marcheline Bertrand til brystkreft i 2007.

Nå snakker Brad Pitt (49) om forlovedens beslutning om å fjerne brystene:

- Etter å ha vært vitne til dette helt fra begynnelsen av finner jeg Angies beslutning, og andre som går igjennom det samme som henne, absloutt heroisk. Jeg takker det medisinske teamet for deres omsorg og fokus. Alt jeg ønsker for henne er et langt og sunt liv - med meg selv og våre barn. Dette er en gledens dag for vår familie, forteller han i en pressemelding til britiske Standard.

Brad og Angelina har barna Maddox Chivan (12), Zahara Marley (8), Pax Thien (9), Shiloh Nouvel (6), Knox Leon (4) og Vivienne Marcheline (4) sammen.

LES OGSÅ: Angelina Jolie fjernet brystene på kjendisklinikk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer