Nadya Khamitskaya:

- Det er herlig å være tobarnsmor

Den flotte danseren har satset på nye og spennende utfordringer.

FAMILIEKOS: Nadya Khamitskaya
nyter livet sammen med barna Evie og
Léon, og ektemannen Mads. Han skal
snart begynne i ny jobb som direktør for
video i Aller Media - som også gir ut Se
og Hør. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
FAMILIEKOS: Nadya Khamitskaya nyter livet sammen med barna Evie og Léon, og ektemannen Mads. Han skal snart begynne i ny jobb som direktør for video i Aller Media - som også gir ut Se og Hør. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

- Livet er fylt med høydepunkter hver eneste dag!

Nadya Khamitskaya (35) sprudler av overskudd, selv om hun har gitt seg som danser i det populære TV-programmet «Skal vi danse».

- Mammarollen er jo stort sett en dans på roser - men på jobb er det alvor, sier flotte danse-Nadya om sin nye hverdag.

I SALG NÅ: Les mer i fredagens utgave av Se og Hør Extra.
I SALG NÅ: Les mer i fredagens utgave av Se og Hør Extra. Vis mer

Hun har nemlig satset på en karriere som sikkerhetskonsulent med bekjempelse av terror, sabotasje, cyberangrep og andre kriminelle handlinger. I april fikk hun jobb som rådgiver i konsulentselskapet BDO.

Nå skal proffdanseren bistå kunder med alt fra sikkerhetsstyring til forebyggende tiltak og krisehåndtering.

Kjenner savnet

- Selv om det er spennende med nye oppgaver, så kommer alltid «Skal vi danse» til å ha en solid plass i hjertet mitt. Det har gitt meg utrolig mange fine øyeblikk og - ikke minst - vennskap med masse flotte og hyggelige mennesker. Jeg følger fortsatt godt med, sier Nadya til Se og Hør.

Hun vil fortsette å holde dansekurs på Stabekk, Nesodden og Lillestrøm, men planlegger å trappe ned - for å få mer tid til familien.

MORO: Familien koste seg på TusenFryd. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
MORO: Familien koste seg på TusenFryd. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Vil bli barnelege

- Det er herlig å være tobarnsmor, smiler Nadya og forteller at barna er veldig forskjellige:

- Datteren vår Evie (2) er en blanding av en prinsesse og en tøff fotballspiller. I det ene øyeblikket danser hun i ballkjole, i det neste løper hun av gårde med ballen. Léon (6) er filosofen i familien. Han er allerede fast bestemt på å bli barnelege når han blir stor, røper Nadya.

Fin balanse

- Har dere noen planer om å utvide familien ytterligere?

- Vi har jo snakket om det, men har ingen konkrete planer. Vi har det veldig fint slik det er nå, med to friske, kloke og nydelige smårollinger. Om vi skulle få flere barn, så vil det selvfølgelig være velkomment. Men vi har allerede vært heldige og fått en gutt og en jente. Hva mer kan man ønske seg? undrer Nadya.

Holdt på å drukne

Med fotballbaner, lekeplasser, flotte badestrender og fornøyelsesparken TusenFryd bare et steinkast unna, er det et eldorado for barna å bo på Nesodden, ifølge Nadya.

- Léon er ekstremt glad i karuseller. Jo skumlere, jo bedre. Han er veldig tøff når det gjelder fart og spenning, mens Evie er mest opptatt av vann og er nesten som en fisk i vannet. Selv kan jeg knapt svømme, røper Nadya som nær hadde druknet da hun var liten.

DANSEDRONNING: I 2016 gikk Nadya helt til topps i dansekonkurransen «Skal vi danse» sammen med Eilev Bjerkerud. Foto: NTB Scanpix
DANSEDRONNING: I 2016 gikk Nadya helt til topps i dansekonkurransen «Skal vi danse» sammen med Eilev Bjerkerud. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Besvimte

- Jeg var bare to år gammel, og badet ute i en slags stamp. Jeg husker ikke helt hva som skjedde, men mamma har fortalt at jeg falt mot kanten på baljen og besvimte.

Heldigvis oppdaget hun det med en gang. Det var veldig skummelt for oss alle og ulykken har satt sine spor i underbevisstheten min.

- Jeg er jo ganske uredd, men vann er fortsatt min store skrekk, forteller den dyktige danseren som overvant frykten og gjorde en solid innsats i TVNorge-programmet «71° nord - Norges tøffeste kjendis» tidligere i år.

Et eventyr

Nadya var med helt til slutt, men måtte gi tapt for den tidligere langrennsløperen Marthe Kristoffersen (28) i finalen.

- Det var litt av et eventyr å reise Norge på langs. Men det var tøft å være borte fra familien i fem lange uker. Selv om jeg visste at barna var i Mads’ trygge og gode hender, så kjente jeg veldig på savnet, sier tøffe Nadya før hun hylende setter utfor i Tømmerstupet på TusenFryd sammen med ektemannen og de to barna.

LES OGSÅ: Hastet til sykehus

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer