- Det er helt vilt

Nå gjør A1 skikkelig comeback...

COMEBACK-TRIO: Mark Read, Ben Adams og Christian Ingebrigtsen er spente, men ikke nervøse, foran onsdagens comeback i Oslo. Foto: Per Ervland/Seher.no
COMEBACK-TRIO: Mark Read, Ben Adams og Christian Ingebrigtsen er spente, men ikke nervøse, foran onsdagens comeback i Oslo. Foto: Per Ervland/Seher.no Vis mer
Se Seher.nos intervju med A1-gutta nederst i saken!

SEHER.NO: Onsdag starter A1 sin rekke med syv konserter på Christiania Teater i Oslo. Med seg på scenen får Ben Adams (28), Mark Read (31) og Christian Ingebrigtsen (32) gospelkoret "Hearts in Motion".

Det blir første gang på seks år at de tre gjenværende i det opprinnelig fire manns sterke - nå også MGP-klare - boybandet gjør en full konsert.

- Vi har hørt at folk fra 17 forskjellige land kommer for å se oss. Dekommer fra Kina, Bangladesh, Japan, Tyskland, Danmark, Storbritannia,Sverige og så videre. Det er jo nesten galskap, og absolutt heltvilt! Det blir fint å se alle sammen, forteller Ben, Mark og Christiantil Seher.no.

A1 er blant dem som takket ja til å være med i Seher.nos julevideo, der flere kjendiser har tatt turen til studio og spilt inn låta "Jingle Bells". Det hele ble gjort i Tommy Fredvang, kjent fra "X Factor", og kompisen Stian Hansens musikkstudio, StudioLab. Videon vil bli presentert nærmere jul.

Fansen har tydeligvis ikke glemt det tidligeresuperbandet. Men selv innrømmer de at spent på å se om tilstandene erlike "ville" som de var.

- Fansen er seks år eldre, og har ikke stoppet i tiden. Noen av låtenevåre har vært på diverse samlealbum, som for eksempel "Hits for kids", og dafår vi med oss mange unge i tillegg. Jeg tror at dissekonsertene i Oslo vil hjelpe oss med å gi svar på hvor stor fanskare vi egentlig har, mener Ben Adams, som utdyper:

-Vi har gjort masse TV og intervjuer, men har ikke gått ut og møttfansen ennå. Så foreløpig er det vanskelig å vite hvor stor fanskarenvår egentlig er.

Christian Ingebrigtsen forsikrer at trioen ikke vil ha problemermed nervene. Selv om det begynner å bli lenge siden de gjorde dette.

- Vi har alltid nervene under kontroll, vi. Vi skal bare gå ut der å hadet gøy. Vi vet at vi blir backet opp av et fantastisk band, og vetselv at vi kan det vi driver med. Det viktigste er å ha det gøy, og åspille musikken som vi elsker. Og vi skal kose oss med fansen, sier hantil Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips.Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767eller sendsms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Christian: - Jeg er dårlig på forhold

Se Seher.nos intervju med A1-gutta her:[obj:media:8251]