SPENT: - Dette er noe jeg har lagt sjelen min i, noe kreativt og noe veldig personlig, forteller hun til Dagbladet. Foto: Seher.no/Anders Myhren
SPENT: - Dette er noe jeg har lagt sjelen min i, noe kreativt og noe veldig personlig, forteller hun til Dagbladet. Foto: Seher.no/Anders MyhrenVis mer

- Det er helt vilt

Charlotte Thorstvedt blir designer for Bik Bok.

SEHER.NO: Charlotte Thorstvedt (23) har allerede prøvd seg som modell, programleder på TV og radio og som DJ. Nå vil hun gjøre suksess som motedesigner, skriver Dagbladet.


Thorstvedt er tidligere blitt kåret til Norges best kledde kvinne, og nå går hun i fotsporene til Jenny Skavlan (23) og blir gjestedesigner for kleskjeden Bik Bok.

Ifølge Dagbladet skal hun blant annet ha jobbet med kollekjsonen mens hun var programleder for "X Factor" på TV 2 i høst.


- Jeg måtte prioritere dette, selv om jeg hadde masse annet å styre med. Dette er jo virkelig en kjempemulighet. Jeg får selge klærne mine i butikker over hele Norge, i Stockholm og London. Det er helt vilt, sier hun til avisen.

Kolleksjonen er i salg fra april, og 23-åringen innrømmer at hun er spent på hvordan den blir mottatt.


- Dette er noe jeg har lagt sjelen min i, noe kreativt og noe veldig personlig, så jeg er veldig spent på hvordan man blir mottatt.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: - Det stikker litt i hjertet