- Det er helt uvirkelig

Isak er overveldet over all skamrosen fra «Idol»-dommerne.

IMPONERTE: Isak Knutsen Heim fra Trondheim sjarmerte dommerne med fremføringen av Led Zeppelin-klassikeren «Stairway To Heaven» under fredagens annen delfinale i «Idol». Til Seher.no sier 16-åringen at han er fornøyd med prestasjonen sin: - Jeg syn Foto: Stella Pictures
IMPONERTE: Isak Knutsen Heim fra Trondheim sjarmerte dommerne med fremføringen av Led Zeppelin-klassikeren «Stairway To Heaven» under fredagens annen delfinale i «Idol». Til Seher.no sier 16-åringen at han er fornøyd med prestasjonen sin: - Jeg syn Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Under fredagens andre delfinale i «Idol» sjarmerte finalistene dommerne med låtvalg inspirert av barndommen sin, noe som førte til en rekke opptredener med mye innlevelse og selvsikkerhet.

Blant dem som imponerte dommerne aller mest var Isak Knutsen Heim (16), som fremførte Led Zeppelins «Stairway To Heaven» med stor trygghet.

- Jeg elsket at du sang den låten. Den satt perfekt. Håper folk stemmer masse, utbrøt Marion Ravn begeistret.

Selv tar 16-åringen imot de overstrømmende tilbakemeldingene med ydmykhet.

- Det er helt uvirkelig, men også utrolig hyggelig å høre sånne tilbakemeldinger. Jeg prøver bare å ta til meg alt de sier til meg, sier Isak til Seher.no.

- Da jeg var liten hadde faren min en veldig stor platesamling med mye Led Zeppelin. Og denne sangen er en av de første jeg lærte på gitar, derfor valgte jeg den, forklarer han videre.

Også dommer Gunnar Greve Pettersen roste trondheimsguttens låtvalg fredag kveld.

- Pilen fortsetter i full fart oppover. Fullklaff i låtvalget. En fantastisk opptreden!

Meddommer Bertine Zetlitz innrømmet at hun hadde vært litt usikker på Isak tidligere, men at han beroliget henne denne kvelden.

- Jeg har ikke alltid visst hvor dette skulle gå, men nå er du både sikrere og roligere, og det blir jeg også, sa hun.

Hans Erik Dyvik Husby var heller ikke gnien med rosen.

- Du har en stigende kurve. Du har begynt å bli artisten Isak. Dette er showmanship. Forferdelig bra, konkluderte «Hank».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Derfor nekter TV2 å avsløre stemmetallene  


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer