- Det er helt uvirkelig!

Det var til slutt gitaristen Odin (13) som vant «Norske Talenter».

VANT: Det var til slutt Odin Landsbakk (13) som sto seierende igjen på "Norske Talenter"-scenen. Foto: TV 2
VANT: Det var til slutt Odin Landsbakk (13) som sto seierende igjen på "Norske Talenter"-scenen. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I kveld gikk finalen av årets «Norske Talenter»-sesong av stabelen.

Det var 12 spente finalister som kjempet om seieren – deriblant dansegruppen Aces Crew, den 83 år gamle poeten Magne Larsen og rapper Patrick Jørgensen.

Sistnevnte rørte hele Norge da han dukket opp på audition og sang en låt om moren, som døde av kreft i fjor.

Det er ingen tvil om det var mange talentfulle mennesker med i konkurransen, men som kjent er det bare én som kan vinne.

Denne gangen var det den unge gitaristen Odin Landbakk (13).

– Det er helt uvirkelig! Jeg er glad og stolt! Var sikker på at Patrick skulle vinne, så da de ropte opp mitt navn skjønte jeg ingenting, sa 13-åringen fornøyd til Se og Hør etter seieren.

Helt siden han sto på «Norske Talenter»-scenen for første gang, har Landbakk fortsatt å gi både dommere og publikum hakeslepp for hver opptreden – og i kveld sto han altså seirende igjen.

ÅRETS DOMMER: I årets sesong var det (f. v.) Mia Gundersen, Suleman Malik, Bjarne Brøndbo og Linn Skåber som satt ved dommerbordet. Foto: TV 2
ÅRETS DOMMER: I årets sesong var det (f. v.) Mia Gundersen, Suleman Malik, Bjarne Brøndbo og Linn Skåber som satt ved dommerbordet. Foto: TV 2 Vis mer


LES OGSÅ: – Jeg ble så sint at jeg ikke gadd å si noe

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer