- Det er helt uskyldig

Rihanna letter på sløret om forholdet til eks-kjæresten som mishandlet henne.

USKYLDIG: Rihanna angrer ikke på duetten med eks-kjæresten Chris Brown, og mener samarbeidet er helt uskyldig.  Foto: All Over Press
USKYLDIG: Rihanna angrer ikke på duetten med eks-kjæresten Chris Brown, og mener samarbeidet er helt uskyldig. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mange ble overrasket da en av verdens største stjerner, Rihanna (24), nylig ga ut en ny singel i samarbeid med eks-kjæresten Chris Brown (23) med tanke på deres dramatiske historie. Nå forklarer «We Found Love»-stjernen hvorfor hun ville samarbeide med Chris.

- Jeg spurte ham om han ville være med på «Birthday Cake». Han var den eneste som føltes naturlig å ha med. Jeg tenkte på rappere, men jeg har gjort det så mange ganger. Til gjengjeld spurte han om jeg ville være med på remixen hans. Vi lagde to låter, en til hans fans og en til mine fans, sier stjernen under et radiointervju med Ryan Seacrest.

Brown og Rihanna var et av kjendisbransjens hotteste par inntil Brown slo kjæresten flere ganger med knyttet neve før en Grammyfest i 2009. Slagene skapte skandale og bildene av en forslått Rihanna gikk verden rundt. Brown ble senere dømt for mishandling.

Lenge nektet Rihanna å ha noe med Brown å gjøre, men det siste året har de hatt stadig mer kontakt og sangeren skal ha et ønske om å gjenforenes med eksen. Chris og Rihanna tilbrakte mange sene kveldstimer sammen i studio og spilte inn to sanger sammen, men hun nekter for at det lå noe romantisk bak samarbeidet.

- Den hotteste r’n’b-stjernen for tiden er Chris Brown, derfor ville jeg ha ham med, sier hun.


Duetten «Birthday Cake» har vakt oppsikt på grunn av sin svært grove tekst, blant annet synger Rihanna.

«Jeg vil ha sex med deg nå. Jeg vil slikke av deg glasuren. Det er så lenge siden, jeg har savnet kroppen din».

Men stjernen selv skjønner ikke alt oppstyret rundt sangen.

- Det er musikk og det er uskyldig, mener hun.

  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fikk dødstrusler fra Rihannas fans

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer