Kim Kardashian West:

- Det er helt upassende for en liten jente

Fansen raser over Kim Kardashian Wests nye bilde av datteren.

KRITIKK: Flere mener Kim Kardashian Wests nye bilde av datteren North er svært upassende. Nå stormer det i kommentarfeltet. Foto: NTB Scanpix
KRITIKK: Flere mener Kim Kardashian Wests nye bilde av datteren North er svært upassende. Nå stormer det i kommentarfeltet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Realitystjernen Kim Kardashian West (37) er en av verdens mest omtalte kvinner. Alt hun foretar seg overvåkes med argusøyne, og til enhver tid er det noen som slenger kommentarer mot henne.

I 2013 ble hun mor for første gang, da hun og ektemannen Kanye West (41) fikk datteren North (5) sammen. Siden den gang har paret også fått sønnen Saint (2) og datteren Chicago (7 mnd) sammen.

Upassende

At Kim har blitt vant til å tåle kritikk er nok ingen hemmelighet, ettersom at det til stadighet renner inn kommentarer om henne. Det berømte mammapolitiet er heller ingen hun slipper unna. Blant annet har hun tidligere blitt kritisert for sønnens bilsete, og for at North har tatt et lettkledd bilde av henne.

Og det er nettopp Kim og datteren som får det til å storme i sosiale medier igjen.

🎀✨

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

På sin Instagram-profil, hvor Kim har svimlende 116 millioner følgere, har hun nemlig delt et bilde av seg selv og datteren i hver sin bikini. At den vakre 5-åringen har på seg bikini får fansen til å se rødt.

I skrivende stund har bildet fått over 1,5 millioner likerklikk og hele 6900 har lagt igjen en kommentar - flere av det mindre imponerte slaget.

- Den bikinien er litt upassende for en liten jente etter min mening, skriver en.

- Du burde ikke dele bilder av barna dine i sosiale medier. Du burde forsvare dem og i hvert fall ha på dem passende klær. Små barn burde ikke ha på seg bikini. Det er sykt, skriver en annen.

- Fy søren. Den bikinien og den posituren er helt upassende for en liten jente på hennes alder, men igjen, hva kan du forvente når moren hennes er Kim Kardashian, skriver en tredje.

Og det er nettopp det at femåringens bikini er upassende som skaper reaksjoner i kommentarfeltet. Likevel er det enkelte som tar «Keeping up With The Kardashians»-stjernen i forsvar.

- Alle som kommenter Norths bikini er ekle. Dette bildet er nydelig og uskyldig, skriver en, mens en annen skriver:

- Folk kommer alltid til å kritisere, uansett hva vi gjør.

Kim har foreløpig ikke kommentert den siste kritikken.

Welcome to the good life...

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

- Ikke gjør som Kourtney

Det er overraskende at 37-åringen har gitt datteren tillatelse til å ha på bikini. Da hun var yngre var nemlig Kanye West bråhard i sin avgjørelse om at North ikke skulle få ha på todelt badedrakt.

Den lille jenta var bare syv måneder gammel da realitystjernen fikk streng beskjed fra rapperektemannen om at det var helt uaktuelt at datteren skulle være ikledd en bikini, slik søsteren Kourtney Kardashian (39) gjorde med datteren Penelope (6).

Det vakte nemlig stor oppmerksomhet da Kourtney kledde sin den gang ett år gamle datter i leopardmønstret bikini.

- Kanye er ikke komfortabel med at North går I bikini. Jeg prøvde det en gang, og det var ikke særlig populært, har Kim tidligere uttalt da hun gjestet «The Ellen DeGeneres Show».

- IKKE GJØR SOM STORESØSTER: Kourtney Kardashian har ved flere anledninger latt Penelope ha på bikini. Her fra de var på ferie i 2016. Det var ikke Kanye West imponert over. Foto: NTB Scanpix
- IKKE GJØR SOM STORESØSTER: Kourtney Kardashian har ved flere anledninger latt Penelope ha på bikini. Her fra de var på ferie i 2016. Det var ikke Kanye West imponert over. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- På grensen

Hun er imidlertid ikke den eneste i kjendisverden som har fått kritikk for å kle datteren slik. Blant andre Jessica Simpson (38) fikk det til å rase for mange allerede i 2012, etter at hun kledde opp sin den gang fire måneder gamle datter i en gul bikini.

Også i 2015 delte Jessica et bilde av lille Maxwell. Den gang i en badedrakt, men også det fikk mange til å sperre opp øynene.

Til tross for at det den gang ikke handlet om antrekket, var det flere som påpekte at det var upassende å legge ut et bilde av den lille jenta mens hun poserte med hånden på den karakteristiske «modellmåten», som hennes mor har gjort tusenvis av ganger.

https://www.seher.no/kjendis/det-er-ingenting-sexy-ved-dette-bildet-hun-er-et-barn/64147661

Flere av Jessicas tilhengere hevdet at det var på grensen til å være upassende oppførsel for et lite barn, mens andre mente at bildet av den lille jenta var uskyldig.

- Ønsker hun virkelig å eksponere sin lille datter for offentligheten ikledd badedrakt, mens hun ter seg sexy.. så trist. Skaff deg et liv, Jessica, og hold barna UTENFOR offentlighetens lys før de er gamle nok til å bestemme selv. Hun er tydeligvis så utsultet på PR at hun bruker barna sine på verst tenkelig måte for å få oppmerksomhet», skrev en.

- Det er ingenting sexy ved dette bildet. Hun er et søtt, uskyldig barn. De som hevder noe annet må seriøst skaffe seg hjelp, skrev en annen under Jessicas bilde.

LES OGSÅ: Forsvarer det bisarre skovalget

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer