SPORTSGLAD: Nordlendingen Carina Olset drømte i tenårene om å bli skiløper, men skade gjorde at hun måtte legge skiene på hylla. I sommer har hun vært å se på NRK i forbindelse med VM-sendingene fra Kontraskjæret i Oslo. Foto: Geir Egil Skog / Se og Hør
SPORTSGLAD: Nordlendingen Carina Olset drømte i tenårene om å bli skiløper, men skade gjorde at hun måtte legge skiene på hylla. I sommer har hun vært å se på NRK i forbindelse med VM-sendingene fra Kontraskjæret i Oslo. Foto: Geir Egil Skog / Se og HørVis mer

- Det er helt uaktuelt å ikke gifte meg

VM-programleder Carina Olset drømmer om bryllup.

SEOGHØR.NO: I sommer har NRK-sportens Carina Olset (32) ledet seerne gjennom direktesendte fotballkamper fra VM-festen i Rio de Janeiro i Brasil.

På Twitter har 32-åringen utnevnt seg selv til «Norges gladeste sportsjournalist», men det er ikke bare jobben som får nordlendingen til å smile fra øre til øre - også på privaten har hun grunn til å glise.

For litt over ett år siden ble hun nemlig kjæreste med NRK-kollega og tidligere fotballspiller Jan Fredrik Bjørntvedt (37) - som hun hadde kjent i flere år.

I et intervju med Dagbladet forteller Olset at hun drømmer om bryllup med samboeren:

- Jan Fredrik vet at jeg er en familiekjær romantiker, så for meg er det helt uaktuelt å ikke gifte meg. Jeg vet det vil skje på et tidspunkt, men vi stresser ikke med det.

VM-MAKKERE: Carina Olset leder NRKs VM-sendinger fra Kontraskjæret i Oslo, og får drahjelp av Andreas Stabrun Smith, Arne Scheie, Lise Klaveness,  Tom Nordlie og Christian Nilssen. Foto: Ole Kaland, NRK
VM-MAKKERE: Carina Olset leder NRKs VM-sendinger fra Kontraskjæret i Oslo, og får drahjelp av Andreas Stabrun Smith, Arne Scheie, Lise Klaveness, Tom Nordlie og Christian Nilssen. Foto: Ole Kaland, NRK Vis mer

Carina Olset forteller til Seoghør.no at hun har trivdes med å lede direktesendingene på NRK de siste ukene:

- Jeg koser meg stort med sendingene våre fra Kontraskjæret, og er utrolig fornøyd med samarbeidet med ekspertene våre Lise Klaveness og Lars Tjernås. Vi har vært veldig heldige med utrolig morsomme kamper og stor stemning både her og i Brasil. 

- Du fikk jo et illsint brev av en seer nylig som du svarte på via Instagram, hvordan har tilbakemeldingene vært etter at du startet med VM-sendingene?

- Tilbakemeldingene har vært utelukkende gode gjennom VM-perioden, og jeg setter stor pris på hver enkelt av dem. 

- Jeg regner med at du får mange tilbakemeldinger som inneholder ros også - har du fått noen frierbrev?

- Nei, frierbrev har jeg ikke fått, forteller hun med et smil.

VM-finalen sendes søndag 13. juli.

LES OGSÅ: Avslørte graviditet på direkten