- Det er helt tydelig at det funker

Tone Damli har fått mye kritikk for å ha kastet klærne. Men det er ikke noe problem for verken henne eller duettpartneren Eric Saade.

PÅ SCENEN: Tone Damli Aaberge og Eric Saade opptrådde på Allsang på Grensen.  Foto: FameFlynet
PÅ SCENEN: Tone Damli Aaberge og Eric Saade opptrådde på Allsang på Grensen. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Tones video nederst i saken!

HALDEN (SEOGHØR.NO):  Tone Damli Aaberge (24) og Eric Saade (21) lanserte denne uken musikkvideoen til den nye låten "Imagine". Videoen, som ble spilt inn på Ibiza har skapt reaksjoner. I de to siste musikkvideoene har Sogndal-skjønnheten stilt lettkledd opp.  Noe hun har fått sterk kritikk for. Selv innrømmer hun at det er et bevisst valg å kaste klærne.

- Det er naturlig å kle av seg på et sted som Ibiza. Jeg synes det funker i en slik video. Jeg synes ikke kritikken skal få for stor plass. Jeg fokuserer på videoen og hvordan jeg ønsker den skal bli. Det er helt tydelig at det funker, sier hun til Seoghør.no under «Allsang på Grensen»-innspilling.

Duettpartneren innrømmer over Seoghør.no at det er var gøy å spille inn sammen med Tone, og at det ikke var noe problem med at musikkvideoen ble så hett.

-  Det er en fantastisk kul låt. Det er bedre å spille inn på Ibiza enn i Norge og Sverige. For meg er det ingen problem at det blir litt hett. Det handler kun om formidling og sette seg inn i en karakter.

- Det var fantastisk kjekt å spille inn musikkvideo sammen med Eric. Vi hadde det helt fantastisk. Eric sprer energi og er alltid like entusiastisk, sier Tone.  

Tidligere har svensk presse skrevet at hun planla å bli samboer med sin svenske duettpartner. Dette var noe hun lo godt av på dette tidspunktet.

- Jeg tenker bare at jeg skal smile og være glad jeg, har skjønnheten tidligere uttalt til Seoghør.no.  

Nylig ble det kjent at Tone har blitt forlovet med skuespiller-kjæresten Aksel Hennie (36). Noe hun selv bekreftet overfor Se og Hør.

- Ja, han er av gode gammeldagse typen og gikk ned på kne da han fridde.

Bryllupet skal stå sommeren 2013, men om Tones duettpartner Eric blir bedt er fremdeles usikkert.


- Det vet jeg ikke, men det hadde vært hyggelig, sier Eric til Seoghør.no.  


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer