Vant «Paradise»:

- Det er helt sykt

Stakk av med seieren i realityprogrammet.

OBS SPOILER!: Vinnerne av «Paradise» er kåret. Nå avslører en av deltakerne dramatikken du ikke fikk se på TV. Reporter: Celina Morken. Video: Thea Hope / Viaplay Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets sesong av «Paradise» med Reality Awards' nominerte Andreas «TIX» Haukeland (29) i spissen, er ved veis ende.

Og etter en nervepirrende finale ble det endelig klart hvem som klatret helt til topps i Mexico.

I finaleuken fikk realityfrelste «Paradise»-fans bli vitne til at parene som gikk inn i semifinaleuken sammen ble splittet, som igjen førte til at de som gjerne stolte «110%» på hverandre, ikke fikk stå sammen til siste slutt.

I finalen sto det mellom Patrick Greve (27) og Phillip Eskildsen (21) mot Jo Petter Helstad (23) og Annika Løland (22). Det var til slutt sistnevnte par som fikk flest stemmer i finalen, og dermed måtte gjennomgå den velkjente troskapstesten.

Besvimte under troskapstest

Til Se og Hørs Reality Awards sier Løland at hun var nervøs allerede før finalen, da partneren hun hadde stått sammen med brått ble tatt fra henne.

- Man vil jo gjerne stå med en partner man stoler på, så man går jo med skuldrene i nakken hele tiden, men jeg stolte på Jo Petter.

Løland forteller videre at det var en helt surrealistisk opplevelse å stå der under troskapstesten. Hun innrømmer også at selv om ingen av partene slapp kulen, var hun ikke fremmed for å kaste den i bakken om hun følte seg utrygg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.