Fenty Beautys lanseringsfest:

- Det er helt sykt

Tirsdag samlet norske influensere seg for lanseringsfest av Rihannas Fenty Beauty.

RØD LØPER: Leah Isadora Behn var blant dem som møtte opp på tirsdagens lanseringsfest i Oslo. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
RØD LØPER: Leah Isadora Behn var blant dem som møtte opp på tirsdagens lanseringsfest i Oslo. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Briskeby, Oslo (Se og Hør): Tirsdag var det duket for lanseringsfest i Oslo, i anledning en nylansering fra popstjerne Rihannas (34) populære sminkemerke Fenty Beauty.

En rekke norske influensere tok turen ned den røde løperen som var lagt utenfor Michaels på Briskeby. Se og Hør var selvsagt til stede, og tok i den anledning en prat med et knippe kjendiser som hadde møtt opp.

Lenge siden sist

Blant gjestene var YouTuber og influenser Eveline Karlsen (30), som i en årrekke har jobbet innenfor sminkeverden. Privat er hun fullt opptatt med egne prosjekter for tiden, som å bygge nytt kontor og et splitter nytt hus i Skien.

Karlsen synes imidlertid det var godt å endelig komme seg ut blant folk igjen - etter flere år med pandemi.

- I kveld forventer jeg å treffe masse kollegaer som jeg ikke har sett på kjempelenge. Jeg tror det er det første eventet mitt på tre år. Minst. Kanskje fire. Så det blir kjempegøy å se alle sammen igjen, sier hun til Se og Hør.

En annen med stor forkjærlighet for sminke og skjønnhet, er Martine Lunde (26). Selv om hun har lansert sin egen sminke, legger hun heller ikke skjul på at Rihannas Fenty Beauty er fast inventar i sminkevesken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer