- Det er helt sykt

«Idol»-Astrid vasser i frierbrev

VASSER I FRIERBREV: - Det har blitt en del forespørsler om date middag, kino og alt mulig, forteller Smeplass til Dagbladet. Foto: Henning Jensen
VASSER I FRIERBREV: - Det har blitt en del forespørsler om date middag, kino og alt mulig, forteller Smeplass til Dagbladet. Foto: Henning Jensen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Astrid Smeplass (16) var storfavoritt til å vinne årets «Idol»-sesong. Men eventyret fikk forrige fredag en brå slutt da hun måtte reise hjem til hjemmestedet Berkåk i Rennebu. Astrid innrømmer at selvom det var trist å måtte forlate konkurransen, har det vært godt å komme hjem.

Etter Astrids overraskende exit raste dommere, konkurrentene måpte og rundt 60 000 TV-seere har på Facebook krevd at hun skal få lov til å komme tilbake til konkurransen ved å melde seg inn i en støttegruppe. Den enorme støtten er overveldende for den unge artisten.

- Det er helt sykt, og jeg er helt satt ut av alle de støttende meldingene jeg har fått. Noen har til og med sagt at jeg har hjulpet dem gjennom en vanskelig tid, og det å får høre det, å kunne hjelpe andre gjennom musikken, er jo akkurat det jeg ønsker å oppnå som artist, sier den tidligerere «Idol»-deltageren til avisen.

Midt under «Idol»-sirkuset ble det kjent at Astrid og kjæresten Sturla Fagerli Larsen hadde gått hvert til sitt. Astrid forteller at det var vanskelig å gå gjennom et samlivsbrudd samtidig som hun konkurrerte om å bli Norges nye superstjerne. Etter at bruddet ble kjent har 16-åringen nærmest vasset i frierbrev.

- Det har blitt en del forespørsler om date middag, kino og alt mulig. Og jeg sier ja til alt, for jeg syns det er så fælt å si nei. Jeg har hele tiden da sagt at det er så travelt med «Idol» og at det må vente til etterpå, men nå har jeg ikke den unnskyldningen lenger, så det bekymrer meg litt. Kanskje jeg må inviterer dem til veikroa her på Berkåk, ler Astrid ifølge Dagbladet.

LES OGSÅ:   Nå troner hun øverst på iTunes


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer