Sara Emilie Tandberg:

- Det er helt sprøtt

Influenseren kunne avsløre et vanskelig samlivsbrudd i 2021 - så fant hun tilbake til ungdomskjæresten.

LYKKELIG: Influenseren stråler om dagen og virker særdeles lykkelig med sin nye kjæreste. Foto: Instagram
LYKKELIG: Influenseren stråler om dagen og virker særdeles lykkelig med sin nye kjæreste. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For knappe to uker siden var det duket for TV 2s høstlansering i Bergen. Det var en stjernespekket kveld, og kjendisene spradet ned den røde løperen på rekke og rad.

Se og Hør var selvfølgelig til stede for anledningen og slo av en prat med flere av de celebre gjestene.

En av de kjendisene var influenser Sara Emilie Tandberg (30). Den «Bloggerne»-aktuelle kroppsaktivisten dukket opp gravid og fornøyd, klar for kveldens festligheter.

SLUTT: Influenser Sara Emilie Tandberg og samboeren Robin flytter fra hverandre etter nesten ti år som kjærester. Video: Steffen Pettersen/ TV 2 Vis mer

Ny kjærlighet etter bruddet

Da hun i 2021 kunne røpe at hun og kjæresten gjennom ti år, Robin Daldorff Magnussen (29), hadde skilt lag var det i et åpenhjertig innlegg.

Nå har hun imidlertid funnet lykken på ny, denne gangen med en tidligere ungdomskjæreste. Kun en måned etter tv-profilen bekreftet det nye forholdet kunne hun røpe at paret venter barn sammen.

Nå kan Tandberg fortelle til Se og Hør at alt går veldig bra på privaten.

Åpenhjertig om kjæresten

- Det går veldig bra altså, det er jo helt sprøtt at vi endte opp sammen igjen, men vi starter der vi sluttet, selv om det var 13 års mellomrom, sier hun om gjenforeningen med ungdomskjæresten.

30-åringen kan også røpe at hun allerede har satt dato til det kommende bryllupet deres.

UMULIG: Rød Løper-Kine har oppdaget en ny trend på TikTok, som hun tok med på rød løper for å teste med Noah Vasstrand, Isabelle Eriksen og Tonje Frigstad. Video: Fjellbror / Rød Løper Vis mer

- Det sier jeg i årets sesong (av «Bloggerne» journ.anm.), at 22. juni 2024, da skal jeg gifte meg. Jeg har allerede booket fotograf, og hvis han (kjæresten journ.anm.) ikke møter opp skal alle venninnene mine stå i brudekjole og drikke vin.

- Har han fridd da?

- Nei nei, det er jeg som har fridd. Jeg spør han hver dag, forklarer en lattermild Tandberg til Se og Hør, og legger samtidig til at han foreløpig ikke har sagt «ja».

«BLOGGERNE»: Vi får bli med Martine Lunde hos gynekologen. Video: TV 2/Steffen Pettersen Vis mer

- Jeg har det veldig bra

Det hadde gått hele 13 år siden sist Tandberg var i et forhold med ungdomskjæresten sin. Men hun kan fortelle at til tross for at de begge har forandret seg på den tiden, så fungerer det veldig godt mellom de.

- Det grunnleggende med hvem man er ligger jo der, men vi har jo utviklet oss og vært i andre forhold som har formet oss. Men vi er forbi det og former oss videre sammen.

Med det mener influenseren at livets opplevelser former mennesker, og nå vil deres felles opplevelser forme dem sammen.

- Du ser veldig lykkelig ut!

- Jeg er det altså, jeg har det veldig bra, avslutter den forelskede «Bloggerne»-profilen.

KUNNE IKKE GÅ: Emma Ellingsen forteller om den kjønnsbekreftende operasjonen i «Bloggerne». Video: Steffen Pettersen/TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Droppet sønnen: - Kjipt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer