HADDE RØYKET: Maria Eliassen avslørte i mai at hun var ruset da hun ble intervjuet i "Studio 5" på kanalen FEM.
HADDE RØYKET: Maria Eliassen avslørte i mai at hun var ruset da hun ble intervjuet i "Studio 5" på kanalen FEM.Vis mer

- Det er helt spinnvilt

Rasende FEM-kjendis fyrer løs mot politiet...

TJUVHOLMEN, OSLO (Seher.no): I slutten av mai kunne TV-seerne se og høre kjendis-stripper Maria Eliassen (30) snakke om sitt forhold til marihuana under et intervju med TV-kanalen FEM.

Det var som gjest i "Studio 5" at 30-åringen, som i 2006 sto fram som Åge Alexandersens ukjente datter, sto fram i ruset tilstand. Samtidig fortalte hun at hun røyker hver dag. Dagen etter måtte hun tilbringe på Grønland politistasjon - etter at politiet valgte å gjennomføre en razzia hjemme hos Eliassen.

Programleder Mina Hadjian (33) mener dette er noe av det galeste hun har opplevd som en del av den livlige FEM-gjengen.

- Jeg spurte henne om hun hadde røyket før hun kom, noe som var et helt naturlig spørsmål der og da. Dagen etter velger politiet å gjennomføre en razzia hos henne, og finner 0,8 gram hasj eller hva det var. De bør sannelig finne på noe bedre å gjøre! sier en svært oppgitt Mina til Seher.no.

Selv er Maria Eliassen sikker på at TV-avsløringene er grunnen til at razziaen i det hele tatt ble gjennomført. 

- Selvfølgelig hentet de meg fordi jeg hadde vært på TV. Det er ett år siden jeg sto fram første gang, så jeg skjønner ikke hvorfor de gjør en sak av det nå, har Eliassen tidligere uttalt til Dagbladet.

Mina Hadjian tror også razziaen kom som en følge av svaret hun fikk på spørsmålet hun stilte den kontroversielle 30-åringen.

- Det er helt spinnvilt, ren og skjær galskap. Når det foregår så mye annet dritt man kan ta tak i, da forstår jeg virkelig ikke hvordan politiet kan bruke ressursene sine på noe sånt. Jeg forstår det bare ikke, forteller hun.

Torsdag kom Mina sammen med flere av de andre "Studio 5"-kjendisene når TVNorge avholdt sin høstlansering på Aker Brygge i Oslo. Selve presentasjonen fant sted på Felix kino, mens festen fortsatte på Tjuvholmen sjømagasin. "Studio 5"-jentene var blant dem som droppet presentasjonen - og kom rett til festen.

Selv hadde jentene nemlig hatt sitt eget lille vorspiel...

Og Mina Hadjian har bare godord å si om sine venninner i "Studio 5"-panelet.

- Vi er elleve damer, som ikke har kranglet én gang! Jeg tror nok det har sammenheng med at vi alle har vært ute en vinternatt før, sier Hadjian til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg har vært slurvete med prevensjonen