- Det er helt rått!

Jenny Skavlans kusine Anna (17) gikk catwalkshow for Givenchy i New York - med Kim Kardashian og Kanye West blant publikum.

STOLT: Jenny Skavlan synes det er rått av kusinen Anna (t.v.) på 17 år er hyret inn som catwalkmodell for Givenchy. Bildet til venstre er tatt under moteuken i New York denne helgen. Foto: NTB Scanpix / Andreas Fadum for Se og Hør
STOLT: Jenny Skavlan synes det er rått av kusinen Anna (t.v.) på 17 år er hyret inn som catwalkmodell for Givenchy. Bildet til venstre er tatt under moteuken i New York denne helgen. Foto: NTB Scanpix / Andreas Fadum for Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fredag var det duket for storslagent catwalkshow i New York, da det franske motehuset Givenchy inviterte til motefest i forbindelse med visningen av vår/sommerkolleksjonen 2016 under moteuken i New York.

Blant publikum satt kjendiser som Kim Kardashian (34) , Kanye West (38), Julia Roberts (47), Nicki Minaj (32), Steven Tyler (67) og datteren Liv Tyler (38), Jennifer Hudson (34) og Amanda Seyfried (29) - og på catwalken gikk blant andre Kendall Jenner (19).

Det var derfor ekstra stas for den norske designeren Jenny Skavlan (29) at hennes kusine Anna Skavlan (17), som er datteren til Jennys onkel Petter Skavlan - bror til NRK-profil Fredrik Skavlan (49) - hadde blitt hyret inn av det franske motehuset som catwalkmodell.

Superstolt kusine

Jenny delte selv nyheten med Instagram-følgerne sine. Lørdag morgen la hun ut et bilde av Anna i Givenchy-antrekk:

«(Ikke) for å skryte, dette er kusinen min. #Boom @givenchyofficial, @annaskavlan», skriver hun til bildet.

 

På spørsmål fra Seoghør.no om hva hun synes om at kusinen går catwalkmodell foran kjendisfiffen i New York, hvordan hun synes 17-åringen klarer seg som modell, og hva hun som designer selv synes om Givenchy-«looken» svarer hun kort, men begeistret:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer