- Det er helt over mellom Miley og Patrick

Miley Cyrus og Patrick Schwarzenegger skal ha gjort det slutt etter et knapt halvår sammen.

FERDIGE MED HVERANDRE: Patrick Schwarzenegger og Miley Cyrus skal ha gjort det slutt, etter omlag et halvt år som kjærester. Her er de to sammen på Pre-GRAMMY-Galla på Beverly Hilton Hotel i februar. Foto: Afp
FERDIGE MED HVERANDRE: Patrick Schwarzenegger og Miley Cyrus skal ha gjort det slutt, etter omlag et halvt år som kjærester. Her er de to sammen på Pre-GRAMMY-Galla på Beverly Hilton Hotel i februar. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I mars måtte popstjernen Miley Cyrus (22) tåle å se bilder av kjæresten Patrick Schwarzenegger (21) tett omslynget med en annen jente, mens han var på spring break i Mexico.

Nå ser det ut til at episoden har bidratt til å slå spikeren i kista for forholdet. Ifølge People har nemlig det unge stjerneparet, som først ble koblet til hverandre i høst, nå gjort det slutt.

- Dette er ingen pause. Det er over for godt, bekrefter en kilde nær de to til People.

Imidlertid skal det ikke være noe vondt blod mellom Miley og Arnold Schwarzeneggers (67) eldste sønn etter bruddet.

Saken fortsetter under bildet.

KOM ALENE: Lørdag kveld gjestet Miley Cyrus den årlige innvielsesseremonien til Rock And Roll Hall Of Fame i Cleveland, Ohio.  Foto: Afp
KOM ALENE: Lørdag kveld gjestet Miley Cyrus den årlige innvielsesseremonien til Rock And Roll Hall Of Fame i Cleveland, Ohio. Foto: Afp Vis mer

- De er bare på to forskjellige steder i livet. Han går på college og hun fokuserer på musikken og karrieren sin, fortsetter Peoples kilde. 

Den siste tiden er «Wrecking Ball»-sangeren blitt sett alene på ulike arrangementer, mens unge Schwarzenegger har festet på musikkfestivalen Coachella med andre venner de to siste helgene.

Etter at de uheldige Mexico-bildene (ekstern lenke, journ.anm) dukket opp i mars, skal Miley og Patrick ha prøvd å legge det bak seg sammen.

I påsken ble de to observert på vei ut fra en restaurant i Los Angeles. Dengang sa en kilde til UsWeekly at den løsslupne popsangeren hadde tilgitt kjæresten, etter at han hadde tryglet om hennes tilgivelse.

- Men hun finner seg ikke i dritt fra gutter, understreket nettstedets kilde.

Miley og Patrick har foreløpig ikke kommentert de siste påstandene.

SISTE DATE?: I påsken spiste Miley Cyrus og Patrick Schwarzenegger lunsj sammen i Los Angeles.  Foto: wenn.com
SISTE DATE?: I påsken spiste Miley Cyrus og Patrick Schwarzenegger lunsj sammen i Los Angeles. Foto: wenn.com Vis mer

LES OGSÅ: Miley danset toppløs på sin egen bursdagsfest

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer