LYKKELIGE: Gwyneth benekter at hun og ektemannen Chris Martin har problemer i ekteskapet.  Foto: All Over Press
LYKKELIGE: Gwyneth benekter at hun og ektemannen Chris Martin har problemer i ekteskapet. Foto: All Over PressVis mer

- Det er helt latterlig

Gwyneth Paltrow langer ut mot ryktene.

SEHER.NO: Det har lenge versert rykter om at Hollywood-yndling Gwyneth Paltrow (35) og hennes ektemann gjennom 4 år, Coldplay-vokalist Chris Martin (31), har problemer i ekteskapet.

Paltrow og Martin er blant Hollywood-parene som forsøker å holde deres familie unna medienes søkelys, og nylig nektet Gwyneth å kommentere hvor ektemannen var da hun kom på en offentlig tilstelning alene.

Dette har da resultert i intens ryktespredning og spekulasjoner rundt forholdet mellom de to superstjernene.

Men i et intervju med Glamour magazine nylig, benekter Paltrow alle rykter om et mulig brudd, og avviser det hele som "helt latterlig".

I tillegg sier superstjernen at det er nettopp morsrollen og ekteskapet som gir henne mest glede i livet, skriver People.

- Det å ha en familie har fått meg til å føle meg hel. Jeg pleide alltid å være på leting etter noe, og har alltid følt meg ensom. Jeg føler det aldri sånn lenger, sier hun.

Og stjernen innrømmer også at hun og ektemannen bevisst unngår medienes søkelys.

- Du vil aldri se oss ute offentlig. Vi vil rett og slett ikke være et av "de" parene. Det har bare blitt sånn, og han blir kjempesint hvis jeg sier noe om han, sier hun.

Paltrow har holdt en svært lav profil siden fødselen av hennes andre barn, sønnen Moses (2), men avslører at hun elsker å snakke om sine barn.

Paret har også datteren Apple (4).

- Apple er et veldig åpent menneske. Hun er tyr - veldig stabil, rolig og morsom. Moses er vær, så han er søt og sensitiv, men så kan han plutselig finne på å sparke og spytte og falle rundt. Han er en skikkelig gutt, sier den stolte mammaen.

LES OGSÅ: - Hun forelsket seg og ble gal