HARDT VENNSKAP: - Vi snakket om det hele tiden, men hver gang sa han at "Jeg lover deg, jeg har denne sykdommen" og så videre. Det er hardt, fordi Michael var i stjernetegnetn jomfru - og ville gjøre tingene på sin egen måte, forteller Quincy Jones. Foto: All Over Press
HARDT VENNSKAP: - Vi snakket om det hele tiden, men hver gang sa han at "Jeg lover deg, jeg har denne sykdommen" og så videre. Det er hardt, fordi Michael var i stjernetegnetn jomfru - og ville gjøre tingene på sin egen måte, forteller Quincy Jones. Foto: All Over PressVis mer

- Det er helt latterlig, mann!

Jackos venn langer ut mot den avdøde superstjernen.

SEHER.NO: Superprodusenten Quincy Jones (76), som i mange år var venn med Michael Jackson, erkjenner at superstjernen var "smågal" på enkelte områder. Jones selv var mest sint på at han ville være hvit.

- Det er jo latterlig, mann! Har du sett hans barn? Det var meget tydelig at han ikke ville være svart, sier Quincy til magasinet Details.

Michael gjennomgikk flere kosmetiske operasjoner og gjorde alt i sin makt for å gjøre huden lysere. Samtidig ville han ikke drøfte saken med sin venn.

- Vi snakket om det hele tiden, men hver gang sa han at "Jeg lover deg, jeg har denne sykdommen" og så videre. Det er hardt, fordi Michael var i stjernetegnetn jomfru - og ville gjøre tingene på sin egen måte. Man kunne ikke snakke ham fra det, sier han.

Det som i hvert fall er sikker er at popstjernens død rammet Quincy Jones hardt.

- Det er mer enn det, mer enn det. Det gjør vondt i sjelen min, det ligger en stor klump der nede, sier den legendariske produsenten til New York Times.

Akkurat når det begynte å gå galt for Jacko, det vet han ikke. Men han er overbevist om at det startet med små ting.

- Hvis man sitter og holder fast i en negativ tanke, da blir du det tanken. Jeg vet at Lisa Marie Presley har sagt at hun alltid har vært overbevist om at Michael ville dø som Elvis, forteller Quincy Jones.
 
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Planla duett med sønnen