BLÅMERKER OG KUTT: Popstjernen Svetlana Loboda skapte sjokkbølger da hun ankom Eurovision-åpningsfesten med blåmerker og kutt over hele kroppen og i ansiktet... Foto: Seher.no/Anders Myhren
BLÅMERKER OG KUTT: Popstjernen Svetlana Loboda skapte sjokkbølger da hun ankom Eurovision-åpningsfesten med blåmerker og kutt over hele kroppen og i ansiktet... Foto: Seher.no/Anders MyhrenVis mer

- Det er helt kvalmende

Ukrainske Svetlana kom på MGP-fest med blåmerker og kutt over hele kroppen...

MOSKVA (SEHER.NO): MGP-stjernen avslører årsaken bak skadene i videointervju nederst i saken!

Årets ukrainske Eurovision-finalist, popstjernen Svetlana Loboda (26), skapte sjokkbølger da hun ankom søndagens åpningsfest på Euroclub i Moskva.

Den billedskjønne 26-åringen hadde nemlig blåmerker, slagskader og kutt både på kropp og ansikt, og hadde gjort svært lite for å skjule det.

Horder av bekymrede fans og deltagere strømmet til for å høre hva som hadde skjedd med popstjernen, og om hun hadde blitt utsatt for vold.

Det hele viste seg imidlertid å ha en helt annen forklaring...

Loboda har nemlig engasjert seg sterkt i saken mot vold i hjemmet, og ønsker gjennom sin MGP-deltagelse å sette fokus på vold mot kvinner.

Derfor hadde hun sminket på seg skadene.

- Dette er mitt sosiale initiativ. Jeg vil at kvinner over hele verden skal si nei til vold i hjemmet. Jeg vil bruke min MGP-deltagelse til å sette fokus på og snakke ut om dette problemet, sier hun til Seher.no.

Det var da hun tilfeldigvis traff en venninne som var blitt slått av mannen sin for én måned siden, at MGP-finalisten bestemte seg for å engasjere seg i saken.

- Jeg traff en venninne som var blitt trakassert og slått av ektemannen sin. Jeg spurte henne hvorfor hun ikke hadde sagt snakket ut om det, men hun var, i likhet med de fleste andre kvinner, altfor redd. Jeg vil at kvinner skal slutte å være redde og tørre å snakke ut, forteller hun.

Og 26-åringen innrømmer at hun ble sterkt rystet da hun i vinter fikk høre nyheten om hvordan popstjernen Rihanna (21) var blitt slått helseløs av ekskjæresten Chris Brown (20).

- Jeg synes det er kvalmende når menn slår kvinner, uansett om hun er kjent eller ikke. Det er forderdelig, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på
seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg er blitt hoppet på og dyttet!

Se videointervju med Svetlana Loboda nedenfor:[obj:media:7760]