OPPGITT: Vendela har ufrivillig blitt dratt inn i konflikten mellom vennene Jan Thomas og Friedrich Birkmar. Foto: SCANPIX
OPPGITT: Vendela har ufrivillig blitt dratt inn i konflikten mellom vennene Jan Thomas og Friedrich Birkmar. Foto: SCANPIX Vis mer

- Det er helt forferdelig

Vendela Kirsebom føler seg brukt av Friedrich Birkmar.

SEHER.NO: Bruddet mellom Jan Thomas (41) og hans tidligere agent Friedrich Birkmar (32) har skapt offentlig ordkrig den siste uken, og torsdag ble også "Top Model"-programleder Vendela Kirsebom (41) dratt inn i konflikten. 

Kjendisstylist Jan Thomas uttalte etter bruddet at han ikke har vært fornøyd med Birkmar hverken profesjonelt eller privat. Etter det gikk det slag i slag, og onsdag uttalte Birkmar til TV2.no at Jan Thomas var ustabil.

I torsdagens VG gikk Vendela Kirsebom ut og støttet kjendisstylisten Jan Thomas, på agent Birkmars bekostning. Hun uttalte blant annet at hun syntes Birkmar var uprofesjonell.

Senere torsdag mottok Seher.no et dementi fra Birkmar og Kirsebom, med tittelen "Vendela Kirsebom og Friedrich Birkmar reagerer og slår tilbake mot dagens VG artikkel".

Nå viser det seg at Kirsebom aldri gikk med på å la Birkmar sende ut pressemeldingen, som blant annet inneholder sitater fra henne.

- Hva? Har han sendt ut en pressemelding? Dette har jeg aldri gått med på. Friedrich ringte meg og spurte meg om han kunne si til pressen at jeg var fornøyd med jobben han har gjort for meg. Det sa jeg ja til og det er jeg også, men jeg har aldri gått med på at han kan komme med noen uttalelse for meg utover det. Vi jobber heller ikke sammen på noen prosjekter, forteller Vendela ifølge TV2.no til til "God kveld Norge".

- Jeg går ikke hardt ut mot VG og dette blir bare veldig teit, forteller programlederen, som synes det er forferdelig at Birkmar har sendt ut en pressemelding uten hennes tillatelse.

- Jeg synes det er helt forferdelig, det er veldig ubehagelig at ha har gjort dette mot meg. Jeg føler det som om han har brukt meg, sier en opprørt Kirsebom.


I følge TV2.no hevder Friedrich Birkmar at innholdet i pressemeldingen er korrekt og at Vendela har godkjent innholdet.

Les pressemeldingen som ble sendt ut av Birkmar her:

Vendela Kirsebom og Friedrich Birkmar slår tilbake og reagerer mot dagens VG artikkel.

“Jeg og Friedrich har jobbet, og jobber fortsatt på projekter sammen som er knyttet til mitt varemerke. Jeg ønsker ikke å gå in i detalj på hvordan vi jobber på de ulike projektene. Jeg er meget fornøyd med den jobben Birkmar gjør for meg og han er en god venn. Saken i VG i dag er feil oppfattet."
Vendela Kirsebom

Min rolle som rådgiver på projekter har ikke noen sammenheng med Vendelas amerikanske eller svenske agenter. Jeg og Vendela jobber på projektbasis hvilket er en fin arbeidsform vi har valgt."
Friedrich Birkmar

"Utenom dette ønsker ikke Kirsebom eller Birkmar å kommentere saken videre"

LES OGSÅ: Vil støtte døtrene