DRAMATIKK I KULISSENE: Det ble nok mer drama enn forventet for TV-bonden Kristian Akervold... Foto: Beate Larsen/ TV 2
DRAMATIKK I KULISSENE: Det ble nok mer drama enn forventet for TV-bonden Kristian Akervold... Foto: Beate Larsen/ TV 2Vis mer

- Det er helt forferdelig

"Jakten"-frieren mener hun har blitt framstilt feil på TV...

SEHER.NO: Det har vært en dramatisk høst i "Jakten på Kjærligheten", og de siste par episodene har TV-seerne sett at bonden Kristian Akervold (32) har hatt store problemer med å holde på frierne sine.

Først ble TV-seerne vitne til at Anita Ovredal (25) vurderte å trekke seg, noe som førte til at Kristian ga henne mer oppmerksomhet enn de andre jentene, slik at hun skulle bli. Det resulterte i at både Jeanette H. Richardsen og Heidi Berg følte seg utenfor og bestemte seg seg for å forlate det populære TV 2-programmet.

Anita Orvedal bestemte seg også til slutt for forlate gården - men for hennes del var det bare for å ta en tenkepause. I mandagens episode bestemte imidlertid Anita seg for å dra tilbake og bli på gården.

Til Seher.no forteller Anita at hun følte hun gjorde rett i å returnere til gården og Kristian.

- Jeg er glad for at jeg valgte å bli igjen. Da la vi ting bak oss og startet på nytt, og jeg følte det var riktig der og da.

Men det Anita ikke var forberedt på, var at de to andre jentene hadde bestemt seg for å forlate Kristian og gården i mellomtiden. De syntes nemlig at bonden hadde gitt Anita for mye tid.

- Jeg ble veldig lei meg da de andre hadde dratt. Det er klart jeg skulle ønske at de var der, særlig Heidi. Jeg var lei meg for at vi ikke hadde fått snakket ut. Det ble så mye kaos. Det var tungt for alle, vi var slitne og hadde kamera rundt oss og alt opplegget. Men vi har snakket i etterkant og ordnet opp og alt er fint. Hele greia har blitt litt feil framstilt, forklarer hun.

TV-frieren føler hun har blitt framstilt som en "drama queen", og innrømmer selv at hun synes det har vært kjempetøft å takle situasjonen mens serien har blitt vist på TV.

- Jeg har blitt hengt ut som "drama queen", og det var ikke sånn. Det har vært kjempetøft, og spesielt etter forrige episode. Jeg har blitt framstilt annerledes enn det jeg er. Vennene mine sier jo det og, at jeg i virkeligheten er sprudlende, omtenksom og stikk motsatt av det som ble vist på TV. På skjermen ser det ut som jeg ødelegger for resten. Det er helt forferdelig, forteller en åpenhjertig Anita til Seher.no.

"Jakten"-frieren understreker at det var veldig deilig å endelig få være alene med Kristian da hun returnerte til gården. I mandagens episode ble også TV-seerne vitne til at Anita takket ja til å bli med Kristian på en romantisk storbyferie til Barcelona.

- Jeg ble veldig glad da han spurte. Spesielt fordi det var Barcelona. Jeg hadde aldri vært der og bare hørt at det var en fin by. I forhold til det å dra på tur sammen, så ville vi ikke tenke så mye på ting, men bare dra på tur og ha det koselig og finne ut av følelsene.

Hva husker du fra mandagens episode av "Jakten på kjærligheten"? - ta quizen hos SOL.no.

Til Seher.no avslører 25-åringen også hva det var fra starten av som gjorde at hun falt for TV-bonden Kristian.

- Kristian var omtenksom, snill og brydde seg om alle. Han var der når man trengte noen å snakke med.

Flere av årets "Jakten på Kjærligheten"-deltagere har gått ut og snakket åpenhjertig om at programmet har vært en enorm påkjenning psykisk, og det er Anita glad for.

- Jeg synes det er bra at mediene har skrevet at det er en stor påkjenning. Men det var også en flott opplevelse, men man vet jo ikke hva man går til. Det er jo bare en bitteliten del av det vi gjorde som ble vist på TV. Det er ikke bare jeg som føler jeg er blitt feil framstilt.


I mandagens episode var det ingen av frierne som ble sendt hjem, så det gjenstår derfor å se hvem TV-bøndene Calle Breen, Clas Kvisler og Jan Erik Kjær ender opp med.

"Jakten på kjærligheten" ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på
seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: Raste ned i vekt etter TV-debuten