FORTVILER: Linn Andersen sier til Se og Hør at det er tragisk at hun blir hengt ut som Lommemannens datter. Foto: AFP
FORTVILER: Linn Andersen sier til Se og Hør at det er tragisk at hun blir hengt ut som Lommemannens datter. Foto: AFP Vis mer

- Det er helt forferdelig

Linn Andersen blir hengt ut som Lommemannens datter på nett.

SEHER.NO: Missedronning Linn Andersen er sjokkert etter å ha blitt koblet til Lommemannen-saken, skriver Se og Hør.

21-åringen, som ble Miss Norway i 2006, fortviler etter at hun på flere nettsider henges ut som datteren til Lommemannen.

Andersen hadde akkurat kommet hjem fra en missekonkurranse i Malaysia da kjæresten Erlend Olsen (24) konfronterte henne med ryktene.

- Jeg trodde han tullet. Men etter å ha søkt på "Lommemannen" på nettet, forsto jeg alvoret. Det første som dukket opp på skjermen, var et bilde av meg selv koblet til en tekst der det sto at jeg er datter av den pågrepne Lommemannen. Det er helt forferdelig, sier hun til bladet.

Hun forteller at faren hennes er barneskolelærer, og at det derfor er ekstra belastende - spesielt med tanke på hva slags forferdelige overgrep det er snakk om, forteller hun.

Linn vokste opp i samme bydel som Lommemannen og hans familie bodde i mange år, men hun vet ikke hvem datteren eller sønnen til den pågrepne mannen er.

- Jeg har jo vært klar over hvilke usannheter det går an å spre på internett. Men først når jeg rammes selv, forstår jeg alvoret. Dette unner jeg ingen, sier hun til Se og Hør.

Linn har forsøkt å fjerne ryktene fra nettet, men sier det dessverre er umulig å slette alt.

- Foreløpig har jeg ikke bestemt meg for om jeg skal forfølge saken, sier Andersen.