- Det er helt forferdelig og meningsløst

NRK-profilen Sidsel Wold i sorg etter at hennes nærmeste kollega ble brutalt myrdet.

I SORG: NRKs Sidsel Wold er i sorg etter at hun søndag mottok nyheten om at hennes nærmeste kollega gjennom flere år ble brutalt myrdet ved sitt hjem i Finland i forrige uke. Foto: NTB Scanpix
I SORG: NRKs Sidsel Wold er i sorg etter at hun søndag mottok nyheten om at hennes nærmeste kollega gjennom flere år ble brutalt myrdet ved sitt hjem i Finland i forrige uke. Foto: NTB Scanpix Vis mer
SEOGHØR.NO: NRKs tidligere Midtøsten-korrespondent Sidsel Wold er i sorg etter at hennes nære kollega gjennom fire år, frilansfotograf Carina Appel, torsdag ble brutalt myrdet ved sitt hjem i Finland. 

- Det er helt forferdelig og meningsløst. Vi har vært på så mange steder hvor det er skutt med både tår egass og skarpt, og så skjer dette i hennes egen bakgård i Finland, sier Sidsel Wold til VG.

Appel, som ble 45 år gammel , jobbet som krigsfotograf for en rekke skandinaviske medier og var i flere år NRKs frilansfotograf i Midtøsten. Appel og Wold jobbet tett sammen fra 2007 til 2011.

 
- Hun er den nærmeste kollegaen jeg har hatt. Jeg har aldri jobbet så nært, intenst og lenge med noen andre, sier Sidsel Wold til VG.

Appel ble drept av en 81 år gammel mann idet hun ryddet skog på en tomt hvor hun senere skulle bygge i hjembyen Kristinestad i Finland. Drapsmannen tok senere sitt eget liv.

Sidsel Wold ble slått ut da hun mottok den tragiske nyheten søndag.


- Jeg har snakket med mange i Jerusalem i dag som kjente henne, og de er også i sjokk. De skandinaviske korrespondentene i området er i sorg, sier Wold til VG.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Slet med spiseforstyrrelser