TRIPPELDUELL: Et helt lag med deltakere blir sendt hjem etter søndagens dramatiske Robinsonkamp. Foto: TV3
TRIPPELDUELL: Et helt lag med deltakere blir sendt hjem etter søndagens dramatiske Robinsonkamp. Foto: TV3Vis mer

- Det er helt for jævlig

Robinsonlagene reagerer med vantro på sjokk-beskjeden. Se video!

Se smakebit fra søndagens Robinson-episode nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Tre deltakere har så langt blitt sendt hjem fra årets Robinsonekspedisjon, men i søndagens episode får øyboerne sjokk, når et helt lag blir kastet ut av realityserien på TV3.

I en dramatisk tvist må de to hovedlagene møte flere av sine tidligere utstemte reality-kolleger til trippelduell, og alle på laget som kommer sist får hjemreisebillett.

- Blir jeg tvunget til å dra hjem nå, er det helt for jævlig, sier Christen Gran (36) på lag Nord kort tid etter den tøffe beskjeden, mens resten av laget sitter nærmest målløse.

Dramatikken blir ikke mindre av at hvert lag får frede en person, som ikke kan ryke ut ved et eventuelt tap, og diskusjonene om den sikre plassen blir nesten like tøff som konkurransen.

For å avgjøre hvilket lag som får bli og hvem som må reise igjen, bindes deltakerne sammen før de sendes gjennom en hinderløype på jakt etter kokosnøtter.

I tillegg til lag Sør og Nord møter lag X - som består av Kathrine Pehrsson (25), Marita Edquist (25), Peder Vilnes (22), Tommy Lankut (37) og Dennis Kakis (24) - opp for å prøve å kjempe seg inn på Robinson-strendene igjen.

Og de tidligere utstemte var alt annet enn pessimister på forhånd.

- Da jeg så banen tenkte jeg bare at "dette skal vi vinne", sier Marita til Seher.no

LES OGSÅ: Robinson-Espen: - Jeg er ingen mannsjåvinist

Se Lag Nords reaksjon på den tøffe beskjeden her:

[obj:media:8044]