- Det er helt fint med oss

Liv Grete Skjelbreid Poirée forteller at lite har forandret seg etter samlivsbruddet med Raphael Poirée.

GODE VENNER: Selv om Liv Grete Skjelbreid Poirée og Raphael Poirée har gått hver til sitt er de fremdeles gode venner.  Foto: NTBSCANPIX
GODE VENNER: Selv om Liv Grete Skjelbreid Poirée og Raphael Poirée har gått hver til sitt er de fremdeles gode venner. Foto: NTBSCANPIX Vis mer

SEOGHØR.NO: I sommer ble det kjent at skiskytterstjernene Raphael (39) og Liv Grete Skjelbreid Poirée (39) hadde gått fra hverandre etter 13 år som ektepar.

Neste uke blir eksene å se på hvert sitt TV-program. Mens Liv Grete dukker opp i «MasterChef» på TV3, deltar Raphael i «Hva har du i bagasjen?» på NRK.

– Jeg skal selvfølgelig se på programmet hans. Det er bare kjempeartig, og det er helt fint med oss, forteller hun til Dagbladet.

Da bruddet ble kjent i juli fortalte paret, som har tre døtre sammen, at de fremdeles er gode venner og naboer, og at de begge ønsker å stå sammen som en familie.

– Det er ingen forandringer i mitt liv fra tidligere, og planen framover er å gjøre akkurat det jeg gjør i dag, i hvert fall en god stund, sier hun til avisa.

39-åringen har heller ingen hast med å finne kjærligheten på nytt enda.

– Det tenker jeg ikke noe på. Men hadde jeg gjort det, så hadde jeg helt sikkert ikke sagt det heller.

LES OGSÅ: Viser ikke kaffereklamen etter bruddet