- Det er helt enestående

Hallvard Flatlands nære venner snakker ut om den tøffe tiden.

PÅ SUNNÅS: Flatland skal for tiden befinne seg på Sunnaas rehabiliteringssenter på Nesodden, hvor han trener morgen og kveld for å bli bedre. Den tidligere programlederens pågangsmot er imponerende for familie og venner.
PÅ SUNNÅS: Flatland skal for tiden befinne seg på Sunnaas rehabiliteringssenter på Nesodden, hvor han trener morgen og kveld for å bli bedre. Den tidligere programlederens pågangsmot er imponerende for familie og venner. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:    I vinter kom sjokknyheten om at TV-legenden Hallvard Flatland (56) var blitt alvorlig syk. «Casino»-stjernen var akutt kreftsyk og lå i respirator på intensivavdelingen ved Rikshospitalet i mange uker. Flatland skal, som Se og Hør tidligere har skrevet, for tiden befinne seg på Sunnaas rehabiliteringssenter på Nesodden, hvor han trener morgen og kveld for å bli bedre. Den tidligere programlederens pågangsmot er imponerende for familie og venner.- Det er helt enestående. Etter alt det han har gått gjennom. Jeg har nesten ikke ord. Jeg blir målløs over at det skal gå så bra, sier Flatlands nære venn, Per Haugsrud til Dagbladet.Hallvard helsetilstand er nå bedre, slik at han kan ta kortere besøk hjemme i Asker og på familiens hytte på Tjøme i Vestfold. Det gleder Haugsrud å se at den gode vennen er på vei tilbake i god form.- Han er ved kjempegodt mot, og er som alltid helt klokkeklar og følger med på alt. Det er en glede å se ham nå. Jeg var aldri i tvil om at han skulle klare det. Han er bare så vanvittig sta, forteller Haugsrud til avisen.Privat er Flatland gift med Anne-Lise (56) og har døtrene Bettina (26) og Katarina (24). I løpet av karrieren har den profilerte programlederen vært innom NRK, TVNorge, TV 2 og TV3. Hallvard er også en gründerene bake Norges første kommersielle TV-kanal, TV Norge.Les mer om Hallvard Flatland i tirsdagens utgave av Se og Hør.LES OGSÅ:   Hallvar Flatland på bedringens vei 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer