Tori Spelling og Dean McDermott:

- Det er hardt å være monogam

Selv om det var ektemannen som sørget for utroskapsskandalen, synes heller ikke Tori Spelling det er bare lett å være gift.

GIFT: Etter 13 års ekteskap, med en rekke utfordringer på veien, innrømmer Tori Spelling at hun ikke synes det er lett å være monogam. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Etter 13 års ekteskap, med en rekke utfordringer på veien, innrømmer Tori Spelling at hun ikke synes det er lett å være monogam. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2013 havnet den tidligere «Beverly Hills 90210»-stjernen Tori Spelling (46) på forsider verden over, etter at ektemannen Dean McDermott (52) innrømmet å ha vært utro mot henne. Skandalen førte til mye oppmerksomhet rundt parets realityserie «True Tori», hvor seerne fikk følge deres kamp for å redde ekteskapet.

Fem år etter utroskapsskandalen, er Tori og Dean fortsatt gift. Dette til tross for stadige overskrifter om alt fra sexavhengighet, alkoholmisbruk og andre vanskeligheter de har møtt på veien.

Nå forteller Tori at heller ikke hun synes det er lett å skulle være monogam gjennom et langt ekteskap.

- Må prøve å endre seg

Det er i en episode av ektemannens podkast, «Daddy Issues», at Tori kommer med bekjennelsene, ifølge US Magazine.

- Virkeligheten er at man er to personer. Jeg føler at vi mennesker, med våre instinkter, har vanskelig for å være monogame, fordi vi er i konstant endring.

- Og dersom man ikke er på samme sted, må man prøve å endre seg på nytt, for å utvikle seg - slik at man ender på samme sted, fortsatte hun, ifølge US Magazine.

Paret giftet seg i 2006, og har i dag fem barn sammen. I tillegg har Dean en sønn fra ekteskapet med ekskona Mary Jo Eustace (57).

Ekteskapsproblemene paret gjennomgikk etter utroskapsskandalen, som for øvrig også ble påstått at var en iscenesatt skandale, ble altså godt dokumentert i reality-serien «True Tori». Her ble også deres eget sexliv et tema, da Tori blant annet var bekymret for at hun ikke ville klare å tilby ektemannen nok sex.

Til tross for stadig påståtte kriser i ekteskapet, forteller Tori i podkasten at de to jobber jevnt og trutt med å holde forholdet og lidenskapen ved like, ved blant annet å se mye porno sammen.

Økomonisk krise

Da det tidligere i år ble kjent at 46-åringen var saksøkt av finansselskapet American Express, på bakgrunn av månedsvis med ubetalte kredittkortregninger, var det langt fra første gang parets økonomi var et hett tema.

Ifølge en rekke internasjonale medier, deriblant Independent Online, var Tori i januar blitt pålagt å betale et skyldbeløp på 90 000 dollar, som tilsvarer 765 000 norske kroner.

STOR FAMILIE: Tori Spelling og ektemannen Dean McDermott har hele fem barn sammen. Dean på sin side har også en sønn fra et tidligere forhold. Foto: NTB Scanpix
STOR FAMILIE: Tori Spelling og ektemannen Dean McDermott har hele fem barn sammen. Dean på sin side har også en sønn fra et tidligere forhold. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2016 kom det frem at hun skyldte kredittkortselskapet rundt 338 000 kroner - den gang. Tidligere samme år fikk familiens økonomi et nytt skudd for baugen, da det kom frem at Dean McDermott skyldte over 400 000 kroner i ubetalte barnebidrag til sin ekskone.

Den gang skal situasjonen ha blitt så vanskelig at Tori måtte dekke regningene til Deans ekskone.

- Tori betaler for alt, sa en kilde til Radar Online den gang.

I januar samme år hadde Toris mor, Candy Spelling, uttalt at hun begynner å se seg lei på familiens mange problemer, og at det var hun som betalte regningene for Toris hus, innkjøp av mat og skoleutgiftene til Toris barn.

- Jeg betaler for huset, mat og skoleregningene, men jeg vil ikke betale kredittkortgjelda hennes, sa Candy til Radar Online den gang.

LES OGSÅ: Kultserien rammet av nok et dødsfall

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer