- Det er godt at det er over

Steffen er ute av «Idol» - dermed er det Siri Vølstad Jensen og Eirik Søfteland som møtes i finalen 10. mai.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fredag kveld var det duket for nest siste episode av den populære TV 2-serien «Idol», og Eirik Søfteland (23), Siri Vølstad Jensen (17) og Steffen Jakobsen (23) konkurrerte om de to finaleplassene.

Det er som alltid opp til seerne å bestemme hvem som ryker og hvem som får bli, og denne gangen var det Steffen Jakobsen som måtte innse at slaget var tapt.

- Det var helt greit, jeg er ikke deppa - jeg smiler jo. Det er litt godt at det over, men jeg kommer til å savne hele teamet og alle som har jobbet med dette, sier Steffen til Seoghør.no.  

På forhånd hadde dommerne tippet at det var Steffen som kom til å ryke ut av kveldens «Idol»-sending, og firerbanden Kurt Nilsen (34), Tone Damli (25), Gunnar Greve Pettersen (30) og Esben «Dansken» Selvig (34) fikk dermed rett i deres påstand.

Fredag om en uke, 10. mai, er det «Idol»-finale i Oslo Spektrum, og hvem som stikker av med seieren og kan smykke seg med den gjeve tittelen årets Idol gjenstår å se!
 
- Tusen takk til alle som har stemt. Jeg gir meg ikke ennå. Jeg har enda mer å gi, sa Steffen på scenen etter at han gikk glipp av finalen.

LES OGSÅ: Idol-Siri begynte nesten å gråte da hun sang Tones favorittlåt
 


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer