<strong>SLUTT:</strong> Her er eksene sammen under fjorårets Oscar-utdeling i Hollywood, et knapt halvår før nyheten om bruddet kom. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Her er eksene sammen under fjorårets Oscar-utdeling i Hollywood, et knapt halvår før nyheten om bruddet kom. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Naomi Watts om bruddet fra Liev Schreiber:

- Det er gode dager og det er vonde dager

Hollywood-stjernen åpner seg om livet åtte måneder etter bruddet.

Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): I september i fjor kom sjokknyheten om at stjerneparet Naomi Watts (48) og Liev Schreiber (49) hadde gått hver til sitt etter 11 år som kjærester.

Paret giftet seg aldri, men har sønnene Alexander og Kai sammen.

- Den beste veien framover for oss som familie, er å bryte opp som par. Det er med mye kjærlighet, respekt og vennskap vi ser fram til å oppdra våre barn sammen og utforske denne nye fasen i vårt forhold, delte duoen den gang i en pressemelding.

I juni-utgaven av Vogue Australia forteller Naomi at det går «ok» med henne, og at det ikke en noen ny mann i hennes liv.

- Jeg er singel, men vi samarbeider om oppdragelsen til barna våre, forteller hun til bladet, ifølge Us Weekly.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>ALENE MED GUTTENE:</strong> Naomi på tur med sønnene i New York sist måned. Foto: NTB Scanpix
ALENE MED GUTTENE: Naomi på tur med sønnene i New York sist måned. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vanskelig å venne seg til singellivet

Det har gått åtte måneder siden bruddet, som Watts tidligere har beskrevet som «skummelt», og nå sier hun at det fremdeles er vanskelig å være alene.

- Det er gode dager og det er vonde dager, innrømmer «Gypsy»-stjernen, samtidig som hun legger til at hun og eksen har et godt forhold.

- Liev og jeg er gode venner og vi gjør vårt absolutt beste for barnas skyld. Vi håper at det kan fortsette på denne måten. Han er en fantastisk far, en utrolig bra mann og vi ønsker fremdeles bare det beste for hverandre, deler hun.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>GODE VENNER:</strong> Her gir Liev eks-kjæresten et kyss på kinnet da de møttes på screeningen av filmen «Chuck», hvor de spiller mot hverandre, under Tribeca Film Festival i New York i april. Foto: NTB Scanpix.
GODE VENNER: Her gir Liev eks-kjæresten et kyss på kinnet da de møttes på screeningen av filmen «Chuck», hvor de spiller mot hverandre, under Tribeca Film Festival i New York i april. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Naomi sjekket opp Liev

Skuespiller-paret ble for første gang introdusert for hverandre under Met-gallaen i mai 2005. Og Watts har tidligere avslørt at det var hun som måtte sjekke opp Schreiber den kvelden.

- Jeg var mye tøffere enn jeg normalt ville ha vært. Til vanlig synes jeg menn skal ta første skritt, men så gjorde han ikke det. Plutselig reiste han seg og sa at han måtte dra. Da tenkte jeg; «Shit, nå ser jeg ham kanskje ikke igjen før om noen år», har hun fortalt til Allure magazine.

Og Naomi nektet å la drømmemannen slippe unna så lett.

- Jeg var helt vilt tiltrukket av ham og arbeidet hans, så jeg slang ut noe teit da han skulle til å gå. Jeg sa: «Vil du ha sifrene mine?» For jeg fikk meg ikke til å spørre om han ville ha telefonnummeret mitt.

- Det fikk ham til å le. Fem minutter senere sendte han meg en tekstmelding og spurte om jeg ville være med å ta en drink med ham samme kveld. Jeg svarte: «Nei, vi kan møtes til frokost i morgen».

Saken fortsetter under bildet.

<strong>MØTTES PÅ FEST:</strong> Naomi Watts avbildet på Met-gallaen i New York i 2005, samme kveld som hun første gang stiftet bekjentskap med Liev Schreiber. Foto: AP/ NTB scanpix
MØTTES PÅ FEST: Naomi Watts avbildet på Met-gallaen i New York i 2005, samme kveld som hun første gang stiftet bekjentskap med Liev Schreiber. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

Schreiber har tidligere avslørt at han minnes det første møtet med Watts med skrekk og gru, ettersom de befant seg på et eksklusivt utested der «Ray Donovan»-stjernen følte seg ukomfortabel.

- Jeg dro til klubben hun ba meg komme til, og selvfølgelig var hun der sammen med Sean (Penn) og Benicio (del Toro, journ.anm.). Jeg følte meg veldig dum, mens jeg stod og ventet på å få snakke med henne, fortalte han til magasinet Esquire i 2016, ifølge Contactmusic.com.

<strong>GUTTA PÅ TUR:</strong> Etter bruddet har Liev tilbrakt mesteparten av tiden sin i Los Angeles, men han drar jevnlig og besøker sønnene i New York. Her tilbringer han kvalitetstid med guttene i storbyen i april. Foto: NTB Scanpix
GUTTA PÅ TUR: Etter bruddet har Liev tilbrakt mesteparten av tiden sin i Los Angeles, men han drar jevnlig og besøker sønnene i New York. Her tilbringer han kvalitetstid med guttene i storbyen i april. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Kirsten Dunst planlegger både bryllup og barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer