Subwoolfer

- Det er Gaute

«Maskorama»-dommeren er skråsikker på hvem som gjemmer seg bak maskene.

AVSLØRT?: Jan Thomas røper hvem som gjemmer seg under ulvemaskene. Foto: Heiko Junge / NTB
AVSLØRT?: Jan Thomas røper hvem som gjemmer seg under ulvemaskene. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert

Helt siden den norske Eurovision-duoen Subwoolfer først dukket opp på scenen i Melodi Grand Prix, har fansen lurt på hvem som gjemmer seg bak de banangule maskene.

Erik og Kriss, Ylvis-brødrene og Gaute Ormåsen og Ben Adams er bare noen av navnene det har blitt heftig spekulert på, men foreløpig har duoen til gode å avsløre hvem de egentlig er.

Én som ikke lenger er i tvil om Jim og Keiths identiteter er kjendisstylist Jan Thomas (55). Han er nemlig skråsikker på hvem den maskerte duoen er.

- Helt sikker

Etter å ha gransket det norske bidraget og forhørt seg med bekjente er «Maskorama»-dommeren overbevist om hvem de gule ulvene er.

RYKTEFLOM: Spekulasjonene om hvem står bak Subwoolfer florerer. Vi har spurt ekspertene. Video/bilder: NRK / NTB / Lars Eivind Bones Vis mer

- Jeg har sett på det norske Eurovision-bidraget flere ganger, og jeg er ikke lenger i tvil. Den ene er Ben Adams, den andre er Gaute Ormåsen. Det er jeg helt sikker på. Jeg har snakket med mange andre som også mener det samme, forteller Jan Thomas til Se og Hør.

Han legger heller ikke skjul på at vurderingen baserer seg på god erfaring med maskerte identiteter.

- Og med min gode erfaring som Norges beste «Maskorama»-detektiv, er jeg trygg. Jeg vet alltid hvem som er under maskene til slutt, fortsetter han og ler.

Se og Hør har hittil ikke lyktes med å komme i kontakt med Gaute Ormåsen.

Avslørte artisten

55-åringen er likevel ikke alene om å røpe detaljer om Eurovision-duoens identiteter. Tidligere denne uken kunne nemlig Storbritannias Eurovision-artist, Sam Ryder (32), «bekrefte» én av identitetene.

VINNERE: Ukrainske «Kalush Orchestra» gikk av med seieren i årets Eurovision Song Contest. Nå har de gitt ut musikkvideoen, som er spilt inn i noen av de hardest krigsrammede områdene i landet. Vis mer

Han hevdet at han så Ben Adams (40) i Torino, under den store sangkonkurransen. Avsløringen kom i «Magic Radio breakfast», ifølge Daily Mail.

- Jeg så Ben ta seg en croissant på en buffet, og jeg tenkte bare «Vent, hva gjør du her?». Jeg er så fascinert av hele historien, forteller artisten, og omtaler 40-åringen som en legende.

Se og Hør kontaktet Ben Adams i forbindelse med avsløringen, som svarte noe kryptisk i en tekstmelding:

«Jeg så det. Jeg elsker Sam Ryder, men jeg tror hodet hans er 'up in space .... man», skrev han i meldingen, og refererte tydelig til Storbritannias bidrag «Space Man».

LES OGSÅ: - Synes de skal holde seg anonyme for alltid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer