Ben Affleck og Ana de Armas:

- Det er ganske umodent av henne

Deler kryptiske meldinger etter gjenforeningsrykter.

BRØT: For et par måneder siden tok forholdet mellom Ben Affleck og Ana de Armas slutt. I helgen begynte fansen å spekulere på om de har funnet tilbake til hverandre igjen. Foto: ENT / Splash News/NTB
BRØT: For et par måneder siden tok forholdet mellom Ben Affleck og Ana de Armas slutt. I helgen begynte fansen å spekulere på om de har funnet tilbake til hverandre igjen. Foto: ENT / Splash News/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I januar ble det kjent at Ben Affleck (48) og og hans 16 år yngre kjæreste Ana de Armas (32) hadde gått hver til sitt etter nesten ett år som par.

- Ben er ikke sammen med Ana lenger. Hun har gjort det slutt. Forholdet deres var komplisert. Ana ønsker ikke å bo i Los Angeles, mens Ben har barna sine her og kan derfor ikke flytte, fortalte en kilde til People den gang.

Kort tid etterpå uttalte også Hollywood-stjernens lillebror, skuespilleren Casey Affleck (45), seg om bruddet.

- Jeg vet egentlig ikke om de har brutt med hverandre for godt eller hvordan det er. Det må de nesten svare på selv, fortalte han Entertainment Tonight.

FORNØYD: Ben Affleck fikk mye oppmerksomhet da han tatoverte hele ryggen sin. Hos «Ellen DeGeneres Show» snakker han om endelig om den. Video: TV3 Vis mer

- Dette er svaret hennes

I helgen begynte derimot ryktene å svirre om at duoen har funnet tilbake til hverandre.

Lørdag delte nemlig de Armas en selfie på Instagrams historiefunksjon, hvor hun hadde på seg et smykke med et halvt hjerte rundt halsen. Ifølge People mener fansen at dette smykket er det samme som hun og Affleck hadde en halv del av hver, og brukte da de var kjærester.

Nå skriver samme nettsted at 32-åringen angivelig slår tilbake mot romanseryktene.

Søndag delte hun nemlig et nytt bilde på Instagram story med noe som kan virke å være svaret på om hun og Affleck dater igjen.

På en svart bakgrunn har hun nemlig skrevet «Nei», «Nope» og «Jeg tror ikke det» en rekke ganger.

HINT? Dette smykket skal være identisk med det Ana de Armas brukte da hun og skuespilleren var et par. Foto: Skjermdump fra Instagram
HINT? Dette smykket skal være identisk med det Ana de Armas brukte da hun og skuespilleren var et par. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
NEI: Dette innlegget tolker flere som et svar på at duoen ikke er sammen igjen. Foto: Skjermdump fra Instagram
NEI: Dette innlegget tolker flere som et svar på at duoen ikke er sammen igjen. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Mandag fulgte Ana de Armas opp med et videoklipp på Instagram av Marilyn Monroe hvor hun synger «Nei» en rekke ganger etter hverandre. Som tekst til klippet har hun skrevet: «Det hun sa».

I kommentarfeltet er det flere som spør om klippet er et svar på de nye romanseryktene som har oppstått rundt henne og den berømte eksen.

«Er dette på grunn av Ben Affleck?» undrer en bruker.

«Dette handler om Ben. Det er ganske umodent av henne å gjøre slikt på sosiale medier», mener en annen.

NYTT UTSEENDE: Ben Affleck overrasker alle i denne Instagram-videoen. Foto: NTB. Video: Ben Affleck / Instagram. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

«Helt riktig. Du er en dronning. Dra på date med meg i stedet», oppfordres det.

«Hvorfor hater du Ben nå, Ana? Han gjorde deg populær. Du ønsket selv all PR-en, så hvorfor er du smålig nå?» lyder en annen.

«Det handler mer om at tabloidene har skrevet at hun og Ben har blitt sammen igjen. Dette er svaret hennes. Hun har lov til å gjøre det for å få en stopp på ryktene», forklarer enda en.

Ana de Armas spiller for øvrig Marilyn Monroe i sin kommende film «Blondie».

LYKKEN SMILER: Realityserien «Too Hot To Handle» ble fort en seersuksess på Netflix, og nå har en av de mest sentrale deltakerne store nyheter å komme med. Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

Skrytt opp i skyene

Ben Affleck og Ana de Armas forelsket seg på settet til thrilleren «Deep Water».

I løpet av det nesten ett år lange forholdet ferierte de blant annet sammen på Cuba, hvor Ana kommer fra, og eksotiske Costa Rica.

I november svirret det også rykter om en forlovelse etter at 32-åringen ble observert med en diger ring på fingeren. Det viste seg imidlertid senere at ringen hadde en litt mindre romantisk forklaring. Bildene var nemlig tatt av paret på filmsettet og var altså en del av «Deep Water».

Like etter at bruddet mellom dem ble kjent i januar, fikk de Armas masse ros fra sin tidligere svorger, Casey Affleck.

Han kalte henne blant annet «det søteste, morsomste, smarteste og mest sjarmerende mennesket».

FORNØYD: Ben Affleck fikk mye oppmerksomhet da han tatoverte hele ryggen sin. Hos «Ellen DeGeneres Show» snakket han om endelig om den. Video: TV3 Vis mer

- Hun kommer ikke til å ha noe problem med å treffe en ny mann, delte han med Entertainment Tonight.

På spørsmål fra nettstedet om han trodde hun og storebroren kan finne tilbake til hverandre, svarte Casey at han «har ingen idé», men at han synes det «er trist hvis de ikke gjør det».

- Hun er definitivt «et catch» på alle måter. Og jeg skal være der for Ben, men jeg tror ikke han kommer til å få noen problemer heller. Rådet mitt til dem er: «Tenk dere godt om, for det er ikke gøy å sitte i karantene som singel», fortsatte han.

I 13 år var Affleck gift med skuespillerkollega Jennifer Garner (48), som han har barna Violet (14), Seraphina (11) og Samuel (8) med.

LES OGSÅ: - Ber om at det er tilgivelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer