- Det er ganske sterkt å være her i dag

Linni Meister fikk en følelsesladet påminnelse om sin døde far, da boken om Morgan Kane ble lansert.

SEOGHØR.NO:Kjell Hallbings/Louis Mastersons bøker om Morgan Kane er blant de mest leste i Norge noensinne. Modell og TV-profil Linni Meister (28) har et spesielt forhold til Morgan Kane, og har også prydet et Morgan Kane-cover.

- Jeg har fått Morgan Kane inn med morsmelken. Pappaen min illustrerte mange av tegneseriene om Kane. Jeg ble plutselig veldig populær i barnehagen da de andre foreldrene fant ut dette, sier Linni og ler.

HEDRET PAPPA: Linni Meister er stor fan av Morgan Kane, og var til stede da boka "Den store boka om Morgan Kane" fra Aller Forlag ble lansert.  Foto: Espen Solli
HEDRET PAPPA: Linni Meister er stor fan av Morgan Kane, og var til stede da boka "Den store boka om Morgan Kane" fra Aller Forlag ble lansert. Foto: Espen Solli Vis mer

Tidligere i år mistet bloggeren sin far, Ernst Meister, etter en tids sykdom. Linni forteller at det er sterkt å se igjen farens arbeider.

- Det er ganske sterkt å være her i dag. Man blir følsom og stolt. Hvis man ser på hendene til Morgan, så tegnet pappa etter sine egne hender, så da kjente jeg igjen de med en gang. Morgan Kane var en helt for mange, og pappaen min var en helt for meg, sier Linni under lanseringen av boka «Den store boka om Morgan Kane».

Vi gjør oppmerksom på at «Den store boka om Morgan Kane» gis ut av Aller Forlag, som er eid av samme firma som Se og Hør - Aller Media.

LES OGSÅ: Se Linnie på forsiden av Morgan Kane.

 

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.