Khloé Kardashian:

- Det er galskap

Slår ned på ryktene.

RYKTER: Khloé Kardashian har sett seg lei av spesielt ett rykte som har florert over lengre tid. Foto: Splash News / IPA / NTB
RYKTER: Khloé Kardashian har sett seg lei av spesielt ett rykte som har florert over lengre tid. Foto: Splash News / IPA / NTB Vis mer
Publisert

Realitystjernen Khloé Kardashian (37) er ikke fremmed for pynte litt ekstra på bildene sine på sosiale medier. Ved flere tilfeller har hun til og med gått så langt at hun har sett helt ugjenkjennelig ut.

Som følge av en rekke redigeringstabber og skandaler innad i den berømte Kardashian-familien, har 37-åringen trolig blitt godt vant til å stå i heftige kritikkstormer.

I et nytt intervju snakker hun nærmere om hvordan hun egentlig håndterer det, og slår hardt ned på spesielt ett rykte som har plaget henne over lengre tid.

- Det er galskap

Tirsdag gjestet nemlig Kardashian podkasten «Not Skinny But Not fat», der forteller hun at hun helt fint klarer å prelle av seg kritikken fra nettrollene, så lenge hun har mulighet til å ta kontroll over det.

Det er imidlertid et rykte hun ikke kan kontrollere - og som fremdeles fornærmer henne - nemlig at hun har tatt flere ansiktstransplantasjoner, skriver blant andre Page Six og Glamour.

- Det pleide å plage meg når folk sa at jeg har tatt 12 ansiktstransplantasjoner. Jeg bare: «Herregud, har jeg?», så tenkte jeg: «Det er galskap», forklarer realitystjernen i podkasten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer